Tak jak juz wspomnialem nie przemieszczam sie po Alasce,tylko po jednych z najlepszych drog w Europie.Nadto w kraju gdzie zima raczej nie zaskakuje drogowcow
Zanim zamontowalem te kolka,nastapil montaz rozporek kielichow-przod.tylOpony to Dunlop SP WINTER SPORT,run flaty.Pompowane Azotem.Brakuje mi niestety jeszcze dowazenia kol.Niestety w Q4 jest to niemozliwe
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
Z czym sie zgodze to z przeswitem jest lekko mowiac problematyczny.Lecz tu wspomoze mnie kolega Twardy z ktorym jestem jakby po slowie.Wyrzuce standartowa oslone silnika,a na jej miejsce pojdzie dedykowana-metalowa
W kazdym badz razie auto prowadzi sie swietnie,niedawno mialem kilka akcji zwiazanych z aqaplaningiem-Alfa idzie niczym motorowka
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:45 ----------
I zgodze sie rowniez z kolega-Superglide,Do montazu takich rozmiarow potrzebny jest odpowiedni sprzet.U mnie zakladali we trzech kazda oponeNiestety lotry pocharatali mi fele.
Trudno-czego nie robi sie dal Alfy zeby byla -piekna
Nadto najprawdopodobniej w przyszlym roku,kola pojda do firmy zajmujacej sie hydrografika i bede je robil-na Carbon
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:50 ----------
Niestety minusem jest przemieszczanie sie po Polsce-nasze drogi-rowna sie -predkosc patrolowa,no ale ma to rowniez swoje plusy.Wszyscy moga sie dokladnie przyjzec Alfie
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 12:52 ----------
A jak wszystko dobrze sie ulozy,to na przyszy sezon Alfa otrzyma 20-widzialem takie cudo na zywo-KOZAK![]()
Buratino nie przejmuj sie dobry POMIDOR(Powolny Objazd Miasta i Dookoła Rynku) nie jest zly.Wrzucilbys jakies fotki to bysmy sie tez trochce popatrzyli.
Przymiarka do sesji fotograficznej powoli sie klaruje.Sa rozne koncepcje i tak-
1.Plener-Las
2.Myjnia i to chyba efektowniejsze rozwiazanie.Tylko musze oglosic casting dla pan....piana,bikini itd![]()
uuuuuuuu to czekamy tym bardziej na ta sesje na forum
Witam. Ja mam założone 225/55/17 Matador Nordicca. Zrobiłem na nich ponad 3tyś km, i opony sprawują się bez zarzutu a i cena przystępna. Pozdrawiam i wesołych Świąt życzę wszystkim.
225/50/17 + opony Primacy Alpin z doswiadczenia to b dobra opcja na zime, w kraju gdzie drogowcy bywaja zaskakiwani![]()
A jaki zestaw polecacie do 2.4 z napędem na jedną oś? Aktualnie jest 19'' felga, wolałbym 17 na zimę. Miasto jest dość dziurawe...
W 2.4 z napedem na jadna os...225,50,17.Ja mialem u siebie 235,40,18