To po co zawracasz nam dupę, skoro i tak naszych nerwowych wypocin nie bierzesz pod uwagę?
To po co zawracasz nam dupę, skoro i tak naszych nerwowych wypocin nie bierzesz pod uwagę?
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Mój drogi miałem przyjemność posiadania klasyka volvo przez co
brałem vczynny udział w spotach zlotach itp tendencje na forum volvo były całkowicie inne. Wyraźnie zauważam że posiadacze AR nie są do końca normalnymi ludzmi również biorąc pod uwage inne problemy i spory na forum..Przynajmniej nie wszyscy ....
1) To w polsce sa jacys normalni ludzie? Nie wierze...
2) Powinienes byc wdzieczny ze nie kupiles tamtego padla bo skad wiesz ze po tych naprawach o kotrych zostales poinformowany nie wyszlo by ci cos jeszcze i przeroslo by cie to finanswo? Ciesz sie ze kupiles zadbane auto za w miare dobra kase a nie wtopiles na jakims szrocie ktorym to auto niewatpliwie bylo i nie narzekaj na ludzi ktorzy chcieli ci pomoc. Ludzie potraktowali cie odrobina sarkazmu bo co chwile pojawia sie na forum ktos kto liczy ze kupi alfe za 6000 i bedzie jezdzil dlugo i szczesliwie. 166 to auto drogie w zakupie, drogie w serwisowaniu i conajmniej 70% osob kupujac te samochody nie ma pojecia w co sie pakuje... Niektorych daje sie naprostowac, niektorych nie... Pozdrawiam.
To ja wracam do tematu bo to ja jestem wlascicielem tego auta...Nie wiem na jakiej podstawie oceniasz po fotkach,ze moj samochod to "padlo"...Ja moge powiedziec o Twoim aucie to samo ze jest padlo jakich malo!!! Przyjedz przejedziesz sie i jak dalej powiesz ze jest padlo to Ci stawiam flaszke a jak wyjdzie na moje to Ty mi stawiasz skrzynke flaszek kolego. Pasuje??? Po zdjeciach to sobie mozecie oceniac dupy czy sa ladne czy nie a nie samochody ....znawcy od 7 bolesci!!! Tak swoja droga to faktycznie na tym forum jakies zle relacje sa...Na forum hondy i mazdy jest normalnie!! POMPA JEST JUZ NAPRAWIONA I SAMOCHOD JEZDZI JAK NALEZY. Co do ceny samochodu to jak bede chcial to go sprzedam i za 2000zł wiec nie wiem jak po cenie auta mozna ocenic jego stan!!!!! hehe widze,ze sami "szpece" tu sa...a sprzedaje tylko dlatego,ze ma przerysowany bok a dostalem kase z ubezpieczenia.
Pozdro for all FACHOWCY oceniajacy po zdjeciach hahaha
Z fusow tez wrozycie???
nowy link do ogloszenia http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-kam...C22688901.html
Ostatnio edytowane przez seba185 ; 28-01-2012 o 23:41
Chwalisz się czy żalisz?
Jak się z kimś zakłada to każdy powinien otrzymać to samo w przypadku wygrania zakładu. Mam wrażenie jakbym słyszał oburzone na rodziców dziecko. Jeszcze powiedz że uderzyłeś pięścią w ścianę z nerwów, to już w ogóle się pogrążysz. Poza tym po co ktoś ma jechać po flaszkę aż do warszawy, paliwo drogie, to już lepiej kupić na miejscu.
Na forum każdy może wyrażać swoją opinię, zwłaszcza że w pierwszym poście o to poproszono, więc na jakiej podstawie koledzy mieli oceniać auto. Opis każdy umie przeczytać, zdjęcia też są to idąc tym tokiem rozumowania, po co w ogóle pytać o to auto.
Pogrążyć to ja mogę Ciebie, przyjedz sprawdź, oceniaj...Tak patrze na zdjęcia Twojej alfy i jest TAKIE PADŁO JAKICH MAŁO!!!
Tak pod warunkiem, ze sa to obiektywne podpowiedzi / odpowiedzi jesli ktos chce kupic samochod,a nie tylko na podstawie zdjec...tak to sobie mozna oceniac w nieskończoność i to panienki, a nie samochody! Dlatego uwazam,ze posty ktore pare osob napisala sa zbedne i lepiej tak tekstow wcale nie pisac jak sie ma oceniac tylko po zdjeciach!
No wlasnie nie wiem dlatego tego nie powinni robic,a nie pisac glupoty.
Pytanie do autora tematu kolego.
Dodam tylko tyle....Prosze nie oceniac auta tylko po zdjeciach tylko idzcie metoda przyjedz/sprawdz/ocen. Napisze jeszcze raz to samo,ze oceniac to mozna dziewczyny na zdjeciach czy sa ladne czy nie, a nie samochody pod wzgledem technicznym chyba,ze ktos na tej podstawie potrafi ocenic skrzynie czy silnik no to z gory gratuluje umiejetnosci...
Pozdro for all i dla Ciebie mądralo szczegolnie ;-) (bedziesz wystawial samochod na sprzedaz to napisze tez ciekawe komentarze i ocenie go po fotkach ;-) )
widzę ze temat sie ciekawie skończył...
jak bede miał czas poczytam sobie o co poszłoa pisze sobie tutaj żeby puzniej znaleść ten tam bez problemu hehe
a teraz powiem tak jak kupiłem 166.3.0 za 10.000 przed kupnem wiedziałęm ze trzeba wymienic cześci za okolo 1000zł max.
jak głębiej pogrzebałem w aucie wyszło ze oprócz tego 1000zł o którym wiedziałem dołożyłem jeszcze prawie 4000
ale jestem zadowolony..
i tu rodzi sie pytanie czy jak bym kupił auto za 15.000 ile wtedy bym musiał dołożyć..