Tez fajne...więc teraz co, bierzesz się za robotę?
zamawiam materiał i klej i do robotyjak skończę to pochwalę się fotkami (chyba że coś spier... znaczy się jak mi coś nie wyjdzie
)
Puszka kleju (0,8l) starczy?
Ostatnio edytowane przez criss2007 ; 21-04-2012 o 22:10
wg mnie to będzie na styk...pamiętaj że smarujesz i materiał i płytę..jak jest jakieś odrobinę większe opakowanie to bym polecał. Nie psuje się ten klej, więc będziesz miał do innych napraw.(oby nie).czekam na fotki
2 puchy zamówione![]()
dla polepszenia nastroju wąchanie nic nie da....nie ma tego najważniejszego składnika
kiedyś jak jeszcze był tylko butapren i kleiłem całą tapicerkę w kabinie jachtowej przez kilka godzin...to widziałem różowego słonia, jak Boga kocham. Więc uważaj...ale tak jak mówiłem nie dają już tej substancji która dawała ten "róż"....ale zdrowe to na pewno nie jest.
Więc będę uważał na różowe słonie![]()
no i jak? przykleiłeś? bo nie mogę się doczekać efektu...u mnie podsufitka chyba pójdzie out, ale jeszcze nie ma decyzji ostatecznej. Jako do KJS chciałem ją odchudzić na max...ale z drugiej strony trochę mi szkoda, to wnętrze demontować..choć akurat bez skóry, i fotel kierowcy dziwnie skrzywiony, więc mała strata.ale jeszcze muszę odebrać od mechanika, a to oznacza $$$$$ 1500zł sama robota, 550 głowica, 200 uszczelki, 250 pierścienie, nowy tłok 90zł, 600zł rozrząd z balansami, a jeszcze filtry, oleje,świece....masakra.![]()