A ja na razie obserwuję jak się temat rozwinie![]()
A ja na razie obserwuję jak się temat rozwinie![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Criss ma racje, musiałby sie znależć koś zaangażowany mieszkający niedaleko miejsca spotu... Bo jak sie coś robi tak spontanicznie i razem to nic z reguły z tego nie wychodzi.
Najfajniej w sumie byłoby przejchać sie razem np. na Ułęży. Tylko, że pozostaje to w kategorii marzeń, bo nie mamy tu 25 miłośnikó gtv-ek a na pewno nie takich co wydaliby ok 250 zł za taką przyjemność... O torze Poznańnawet nie wspominam bo dostać sie tam to prawie cud i to kosztowny.
Pozostaje więc wymyśleć coś bardziej przystępnego - bo przejechać pół Polski w Gtv-ce naszymi dziurawymi drogami i spotkać sie, żeby iść na kawe... To chyba żal czasu.
Czasu jak czasu ale jeśli miałbym mieć 500km w 1 stronę bo jak na razie propozycje miast tak wyglądają to nie bardzo widzi mi się spot kilku godzinny nie wspominając już o paliwie
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
No cóż, proponuje, żeby każdy zainteresowany wrzucił proponowane miasto - zobaczy sie potem które z propozycji miało najwięcej chętnych i demokratycznie wybierze miejsce. Potem starczy sie zaangażować i coś fajnego na pewno sie wymyśli... Bo prawda jest taka, że brakuje takiego zlotu Gtv-ek i trzeba to w końcu zmienić - nawet jak nie wszyscy dotrą, to szlak będzie przetarty.
Z tego co pamietam, to póki co był chyba kiedyś jakiś jeden zlot - orientuje sie ktoś może gdzie to było?
Propozycje? Okolice Łodzi? Mniej więcej środek PL
Co do zlotu to nie pamiętam gdzie był
Jest tez tor Kielce. Znizki moge spore zalatwic![]()
Ja też jestem za propozycją w Kielcach. Przynajmniej byłoby ciekawie - słyszałem że tor jest całkiem, całkiemAle może będą jeszcze jakieś propozycje...
Świetny pomysł!
Tor kielce - jak najbardziej![]()