żebym jeszcze wiedział o co chodzi :shock:Napisał Pitus25
DD
żebym jeszcze wiedział o co chodzi :shock:Napisał Pitus25
DD
Jeśli o mnie chodzi to może być...Napisał adamodg
![]()
FORZA ITALIA !
Baaardzo zabawne, normalnie baaardzo :>>>Napisał robak#21
![]()
![]()
![]()
Również pozdrawiam.
- Rafał
hehe teraz alces1, bedzie robil nowych uzytkownikow i glosowal na 06.07.08![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
W każdym razie 13 lipiec już odpada, co do pozostałych dwóch terminów możecie zrobić "dogrywkę".
Niestety od poniedziałku przez dwa tygodnie mnie nie będzie (wczasy - <haha> huurraaa!!! ), więc ustalajcie termin "na bank" i rozpoczynajcie zapisy. Oczywiście ja się piszę.
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Mam nadzieję Gopcio, że mnie nie podkablujesz do adminów, bo bana dostanę :>>>Napisał Gopcio
A swoją drogą 06.07.08 - fajna data
Pozdrawiam.
- Rafał
no faktycznie 6 7 8 brzmi i wygląda ciekawie
jestem za ale swojego głosu już nie zmienię w ankiecie
ja obstawiał bym bardziej przy 29 dlatego że 6 nie dam rady
i tak możemy przekrzykiwać się wzajemnie aż dojdzie do tego że minie lipiec a my obudzimy się z ręką w nocniku. Uważam że Organizator powinnien podac sztywną datę i każdy kto będzie chał i bedzie mógł to pojedzie a kto nie da rady pojedzie next time, wiadomo ze najlepiej było by gdyby wszyscy naraz byli ale chyba jest to nie możliwe![]()
Wiesz, po to jest ta ankieta, żeby wybrać dla jak największej liczby uczestników optymalną datę. Jednemu pasuje taka, innemu inna, a ktoś powie że jeszcze kiedy indziej. Mamy demokrację, ankieta jest swego rodzaju głosowaniem, który termin wygra ten będzie zrealizowany, aczkolwiek jak wspomniałem dla mnie jest to 06.07.08, jeśli jednak większości będzie odpowiadał inny, to cóż mówi się trudno, większość w tym przypadku ma rację. Najwyżej po prostu mnie nie będzie.Napisał Pitus25
Pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia.
- Rafał