heheh dobrze skwitowane SEXPLORER... a tak poza tym nie wyjąłem tego akumulatora, puściły mrozy, odpaliłem z kabli i teraz odpala bez problemu... chyba musiał przymarznać w te mrozy...
heheh dobrze skwitowane SEXPLORER... a tak poza tym nie wyjąłem tego akumulatora, puściły mrozy, odpaliłem z kabli i teraz odpala bez problemu... chyba musiał przymarznać w te mrozy...
Ktoredy wlac paliwo do mojej alfy?
Przepraszam nie moglem sie powstrzymac![]()
Też tak miałem na początku, ale potem zrobiło mi się przykro bo nie mogłem zrozumieć jak mając dwie dłonie (zazwyczaj prawą i lewą choć bywa że obie są lewe), dwoje oczów i dwie półkule nie można z tego skorzystać. Zawsze uważałem że patrząc, myśląc i analizując sytuacje człowiek jest w stanie wyciągać wnioski i dotrzeć do rozwiązania.
Odsyłam do instrukcji, pewnie pisze lub od razu podpowiem że na prawym tylnym błotniku jest okrągła klapka gdyby i z tym kolega miał trudności.
Więcej w tym temacie się nie wypowiadam gdyż nie widzę w tym większego sensu. Możecie pisać na mój temat co się Wam podoba, zawsze możecie liczyć na mój uśmiech.
Pozdrawiam Bartosz
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
[QUOTE=Lookas156;803528]Ktoredy wlac paliwo do mojej alfy?
no przeciez nie musisz tego wiedziec , pojedziesz na stacje ,usmiechniesz sie do miłego pana i sam zrobi wszystko , zastanawiam sie tylko kto takim komediantom dal prawko i za co ? wiem ,ze ty sobie robisz jaja, ale ja pytam sie powaznie