Ogolnie autko niczego sobie...ale-Your many,Your choice![]()
Ogolnie autko niczego sobie...ale-Your many,Your choice![]()
Buratino, jak myślisz co mnie może od razu zaskoczyć i co trzeba byłoby od razu na starcie wymienić w takim aucie, nawet jak ASO powie że ideał?
Dolicz sobie odrazu swoja prywatna obsluge...Ja przy kazdym zakupie auta,wywalam wszystko-rozrzad,oleje,filtry,plyny-chlodniczy,hamulcowy,klima
Nie wierze w serwisy i ksiazki serwisowe
---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:30 ----------
Sprobuj sprawdzic jej przebieg.Nie lubie fotek licznika km.Do tego pojazd z Italii
Dobra, licznik. Ale jak to sprawdzić. Jest jakaś niezawodna metoda? Z tego co wiem przbieg jest zapisywany w 3 modułach w aucie...
Nie w każdej wersji.
Ja mam BOSE, ale na maskownicach głośników na podszybiu nie mam logo BOSE.
Jeśli to SW, bo jeśli sedan to w tylnej półce.
A jak gra?
Jak dla mnie rewelacja.
Niezależnie od rocznika i modelu navi?
Jak aktywować tą funkcję?
Pozdrawiam.
- Rafał
Sterowania głosem nie musisz aktywować.
Wystarczy że naciśniesz przycisk albo w kierownicy albo w navi i zaczniesz mówić zgodnie ze słowami kluczowymi podanymi w instrukcji.
Wszystkie navi miały sterowanie głosem. Czy wszystkie rozpoznają Polski tego nie wiem. Te późniejsze z B&M raczej na pewno.
A da sie w prosty sposob dodac Bose jak go nie ma?
Bose w 159 z początku produkcji były wyposażane w mikrofon szumów więc instalacja jest o wiele bardziej skomplikowana niż w 147 czy 156
Nie mówiąc już o tym że raczej próżno liczyć na choćby część instalacji poprowadzonej przez fabrykę.
Ma system redukcji szumow? To trzeba jakas specjalna elektronikę jeszcze do tego wrzucac?
Szczegółów nie znam.
Widziałem jednak że bose miało mikrofon