takie to chyba mozna dokupic sobie na allegro bo w oryginale chyba czegos takiego nie bylo,a przynajmniej ja nie widzialem w zadnej na allegro
takie to chyba mozna dokupic sobie na allegro bo w oryginale chyba czegos takiego nie bylo,a przynajmniej ja nie widzialem w zadnej na allegro
Looksus kosztuje,naprawde ladne nie to co te z allegro,ja tez raczej niemialem z allegro,za ladne byly![]()
nawet jakby kosztował sam przód 200zł to sensu dla mnie nie ma, gdyż jest to element który tylko przy otwartych drzwiach jest widoczny, już wolałbym chyba nakładki na pedały niż owe listwy progowe, więcej tego widaćteż mam plastikowe, zmieniać nie zamierzam, 100rzeczy w tej $ można zrobić dla belli co bardziej ucieszy
Te z allegro też nie są złe. Co prawda nie widziałem ich na żywo, ale na zdjęciach wyglądają OK.
Te listwy są praktyczne, bo ochraniają próg przed obiciami przy wsiadaniu, zwłaszcza po stronie pasażera, kiery wsiada żona/dziewczyna w szpilkach...
Pozdrawiam.
- Rafał
Moim zdaniem aby ochroni prog przed szpilkami to musialyby byc zawiniete az pod podwozie,one tylko pelnia funkcje estetyczne,a te z allegro nie sa zle tylko brzydsze od tych![]()
już widzę wasze miny jak kobita w szpilkach niszczy wasze nowe listwy za 400 zł...
juz taniej lakierowanie progów wyjdzie...
mam takie z allegro , ale w innym aucie - zrobione z rdzewiejącej nierdzewki - nie polecam...
hahaha dobrze Intruz napisal![]()
Jakby ktos chcial,aby wszyscy dookola widzieli w czym otwiera drzwi w nocy,badz we mgle.Istnieje rowniez taka opcja...
http://www.ebay.de/itm/Satz-Einstieg...item19cd3d825c
Podswietlane...![]()