Z tego co mi się wydaje to język angielski jest uniwersalnym językiem, więc powinien być i w twoim jhony, żebyś mógł z telefonu to musisz go sparować z Blue&Me.
Ja mam kartę sandisk 8gb i mi normalnie działa w USB.
Aktualizował ktoś może B&M do najnowszej wersji??? Ja właśnie ściągnąłem, ale boję się robić update, żeby coś się nie posrało![]()
są jakieś różnice po aktualizacji?
Sorry jeśli odświeżam stary wątek, ale ten cały system już mnie wkur***.
Zakupiłem nową (używaną) centralkę, bo stara była zepsuta od zakupu. Auto ma w komputerze menu angielskie, wgrałem najnowszy update z językiem polskim.
Jedyne co mogę robić teraz to wsunąć pendrive i słuchać muzyki, nie działa mi przycisk, który powinien aktywować menu B&M ani nie mogę przełączać utworów między sobą.
Jakieś sugestie? wgrać język angielski?
Może centralka nie pasować do Twojego auta. Wiem że kumpel w Bravo miał podobny problem i niestety do dzisiaj mu B&M nie działa, odtwarza tylko muzykę z USB.
Na pewno kupiłeś część o tym samym kodzie OEM ?
Kod się różni, ale facet z którym rozmawiałem twierdził, że już nie raz ludzie kupowali z innymi kodami i działało bez problemów.
Wysłałem mu fotki rozebranej, starej centralki i stwierdził, że wszystko wygląda tak samo i system też powinien funkcjonować.
Spróbuje wgrać angielski język i zrobić osiowanie proxy FES'em, może to coś pomoże?
w ostateczności odeśle mu ją i tyle..