Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Temat: [146] Przepływomierz Alfa 145/6 1.4 T.S 98'

georgeous
    Gość

Domyślnie

A może ktoś wie jaka wkładka siedzi w przepływce 0 280 217 102 i w jakim innym przepływomierzu można ją znaleźć?

Odys
    Gość

Domyślnie

fajnie by bylo zrobic mala baze danych przydalaby sie tu wspolpraca ludzi ktorzy stykaja sie z innymi markami... jednak na poczatek swoje wykrecamy wkladki i sprawdzamy jakie siedza w naszych autach

georgeous
    Gość

Domyślnie

Tak wygląda wkład w 1.4TS. Nigdzie niestety nie da rady znaleźć przepływki z taką samą wkładką, chyba że ktoś wie więcej niż ja..
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_2064.JPG
Wyświetleń:	136
Rozmiar:	46.6 KB
ID:	5068  

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Cytat Napisał georgeous Zobacz post
    Tak wygląda wkład w 1.4TS. Nigdzie niestety nie da rady znaleźć przepływki z taką samą wkładką, chyba że ktoś wie więcej niż ja..

Hyundai ma chyba taką samą.

Odys
    Gość

Domyślnie

Powiem ze grzebałem po necie szukając wkładek i pierwszy raz widzę taka bez numeru wklejam fotę mojej wkładki która wyciągnąłem ze swojej alfy, podkreślam ze nie był nigdy wymieniany przepływomierz, jest to z 1.4 T.S. z grudnia '99

Taką właśnie wkładkę miał kupiony przeze mnie przepływomierz od opla.

Dolny numer to chyba seryjny.

georgeous
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lesio Zobacz post
    Hyundai ma chyba taką samą.
    No pewnie ma, bo to ten sam przepływomierz, o takich samych numerach seryjnych, a co za tym idzie w tej samej cenie..

georgeous
    Gość

Domyślnie

Mam takie banalne pytanie.. Czy te obejmy co trzymają przepływkę da się jakoś zdjąć, czy po prostu są jednorazowe i trzeba je zdjąć na chama?

Larrond
    Gość

Domyślnie

Czy ma ktoś foto przepływkę z 1.6 Boxera? oraz gdzie znajduje się ta przepływka? bo chcę sprawdzić dlaczego moje auto jest zamulone i odczepić przepływkę i sprawdzić czy będzie różnica , dlatego chcę wiedzieć gdzie się znajduje i co i gdzie odczepić.
    Ostatnio edytowane przez Larrond ; 06-11-2011 o 11:45