A może ktoś wie jaka wkładka siedzi w przepływce 0 280 217 102 i w jakim innym przepływomierzu można ją znaleźć?
A może ktoś wie jaka wkładka siedzi w przepływce 0 280 217 102 i w jakim innym przepływomierzu można ją znaleźć?
fajnie by bylo zrobic mala baze danychprzydalaby sie tu wspolpraca ludzi ktorzy stykaja sie z innymi markami... jednak na poczatek swoje wykrecamy wkladki i sprawdzamy jakie siedza w naszych autach
![]()
Tak wygląda wkład w 1.4TS. Nigdzie niestety nie da rady znaleźć przepływki z taką samą wkładką, chyba że ktoś wie więcej niż ja..
Powiem ze grzebałem po necie szukając wkładek i pierwszy raz widzę taka bez numeruwklejam fotę mojej wkładki która wyciągnąłem ze swojej alfy, podkreślam ze nie był nigdy wymieniany przepływomierz, jest to z 1.4 T.S. z grudnia '99
![]()
Taką właśnie wkładkę miał kupiony przeze mnie przepływomierz od opla.
Dolny numer to chyba seryjny.
Mam takie banalne pytanie.. Czy te obejmy co trzymają przepływkę da się jakoś zdjąć, czy po prostu są jednorazowe i trzeba je zdjąć na chama?
Czy ma ktoś foto przepływkę z 1.6 Boxera? oraz gdzie znajduje się ta przepływka? bo chcę sprawdzić dlaczego moje auto jest zamulone i odczepić przepływkę i sprawdzić czy będzie różnica , dlatego chcę wiedzieć gdzie się znajduje i co i gdzie odczepić.
Ostatnio edytowane przez Larrond ; 06-11-2011 o 11:45