próbowałem k2 tempo na ryski gówno daje , ostatnio na polerowałem się całą alfe takim woskiem czarnym (zwykły taki ) ale świeci się ładnie i brudu wogóle nie łapie
próbowałem k2 tempo na ryski gówno daje , ostatnio na polerowałem się całą alfe takim woskiem czarnym (zwykły taki ) ale świeci się ładnie i brudu wogóle nie łapie
żaden wosk nie zakryje rys jeżeli chcesz pozbyć się rys musisz polerować auto
prowadzisz auto do dobrego lakiernika , koszt ok 200-250 zł i cale auto spolerowane , na lato kupujesz Turtle wax ice i jest bajkowo
Co do rys to tylko polerka i musi być dobry warsztat inaczej będzie dało się zauważyć uszkodzenia, kiedyś próbowałem taki pisak kupiony na allegro który reklamują na Mango. Kasa wyrzucona w błoto. Auto detaling jest tutaj najrozsądniejszym wyjściem
przypuszczam że jakbyś poszedł do lakiernika z tym pisakiem z mango to by sie dopiero uśmiał![]()
SIMONIZ nie ma nic gorszego
Ludzie, nie używajcie wosków koloryzujących bo to gówno straszne !!
Tylko polerka i dobry wosk NORMALNY, nie z supermarketu.
Qki a mozna wiedziec dlaczego to takei straszne gówno?
Używałem i widziałem samochody po takim wosku, strasznie złe rozprowadzanie, "zbieranie" a na końcu efekt chmury.
Tam gdzie złapie za mocno odcień jest nie do wytarcia. Tz. mówię o tym Simonizie.
Są lepsze i gorsze firmy ale ogólnie woski koloryzujące odradzam i proponuję zakup porządnego zwykłego wosku - starczy na kilka lat.
kolego ten pisak z mango na allegro jest za 1zła do do tego wosku żółwika koloryzującego z kredką , to jak na 33zł z przesyłką to rewelka , szybko schnie i bardzo łatwo się poleruje , praktycznie dzisiaj 2 razy nim całą alfe objechałem , mogę wrzucić fotki ale napewno nawet w 30% nie odzwierciedlą tego co jest na żywo .Tam gdzie miałem ryski malowałem mocno kredką aż wypełni szczelinę a później na to wosk nakładałem i polerowałem , po niektórych rysach wogóle nie ma śladu , a niektóre ładnie zamaskowało i praktycznie i rzucają się w oczy(trzeba się przyjrzeć
![]()