Mapy Polski są łatwe do odnalezienia, wpisz w google Poland.psf, zrób na penie folder MapRegions, tam wrzuć plik z Poland.psf i tyle po włożeniu pena do usb w schowku, Blue&My będzie widział mapę.
Mapy Polski są łatwe do odnalezienia, wpisz w google Poland.psf, zrób na penie folder MapRegions, tam wrzuć plik z Poland.psf i tyle po włożeniu pena do usb w schowku, Blue&My będzie widział mapę.
Czy coś robię nie tak??? Ściągnąłem te cholerne pliki z chomika:
http://chomikuj.pl/marecki21/Fabrycz...,359159951.psf
Pliki mają 48,04 MB - nie za malo?
Umieściłem w folderze MapRegions i jak włączam Navi i mam podłączonego już pena do USB mówi, żeby włożyć pamieć z mapami... Pen jest dobry bo robiłem z niego aktualizację i muzę czyta bez problemu. Co robić. Można gdzieś indziej ściągnąć te mapy?
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 08-10-2013 o 10:54
Chyba zostanie kupić mapę papierową...![]()
Na penie, nie możesz mieć żadnych innych plików poza folderem MapRegions z mapami.
Spróbuj jeszcze zrobić pełnego wolnego formata tego pena i wgraj jeszcze raz mapy.
Mam oryginalny program z płyty Blue&My do wrzucania map na pena, wrzucę go na chomika i podeślę ci linka na PW.
Też bym prosił o te mapki![]()
SEBEK i taczka464 Pw poszły
Dzięki Wodzu - wszystko pięknie się ściągnęło, automatycznie zainstalowało na penie i hula jak trzeba. Czyli tamten plik był trefny. Jak dobrze kumam to te mapki są z 2008 - ciekawe czy są gdzieś nowsze. A jak się wam sprawuje bo ja tak na szybko wyznaczyłem 2 trasy w swoim mieście i raczej zanim do celu bym dotarł to trochę bym pokrążył![]()
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 10-10-2013 o 18:30
Ja szperałem kiedyś za nowszymi mapami i nic mi się odnaleźć niestety nie udało
Witam,
Posiada ktoś jeszcze soft oraz te mapy do nawigacji (strzałkowej)?