Dzięki Panowie za pamięć - oczywiście, z taką stawką jestem w 100% chętny i piszę się na hamowanie!Pisałem już do Alexa, bo chciałbym żeby wrzucił mi swojego wirusa żeby podnieść lekko możliwości. Ależ bym się ucieszył gdyby to wypaliło!!!
![]()
Dzięki Panowie za pamięć - oczywiście, z taką stawką jestem w 100% chętny i piszę się na hamowanie!Pisałem już do Alexa, bo chciałbym żeby wrzucił mi swojego wirusa żeby podnieść lekko możliwości. Ależ bym się ucieszył gdyby to wypaliło!!!
![]()
Na hamownie też jestem chętnyjak jakieś konkrety to pisać
![]()
Mi Marek pisał wstępnie o dacie 17 kwietnia. Ma jeszcze z wszystkimi ustalać termin - tak żeby wszystkim pasowało. :-)
Tylko dajcie znać conajmniej tydzień wcześniej żebym nie zapisał się akurat na popołudniówkę w tym dniu. A czemu akurat w środku tygodnia? Nie żebym miał coś przeciwkoa do której oni tam pracują i hamują?
Już wyjaśniamMi pasują dwa dni w tygodniu: wtorek i piątek, godziny popołudniowe. W sobotę Superchip zamknięty. Większość ludzi jednak się uczy a nie pracuje więc godziny ranne raczej odpadają. Warsztat otwarty jest do 16 albo 17, muszę zadzwonić i się upewnić... Wtedy dam znać, ok? Jutro będę próbował się dodzwonić.
to dajcie znać wcześniej i ja się jakoś dopasuje
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 11:17 ----------
Marek już ma wiadomości, wysłał mi esapiszta do niego o tą hamownie
![]()
Dobra, wpisywać się tu: http://www.forum.alfaholicy.org/showthread.php?t=71056
![]()