Ja bym obstawiał zjeb*** opone. Co ja sie nakombinowałem najezdziłem bo mi cos stukało, stuki narastały proporcjonalnie do predkosci. Juz miałem łożysko z piastą zmieniac i przyszła pora na nowe opony i wszystko przestało stukac.
Ja bym obstawiał zjeb*** opone. Co ja sie nakombinowałem najezdziłem bo mi cos stukało, stuki narastały proporcjonalnie do predkosci. Juz miałem łożysko z piastą zmieniac i przyszła pora na nowe opony i wszystko przestało stukac.
Też mi ściągało z tym że lekko w prawo.Robiłem zbieżność zamieniałem koła we wszystkie możliwe sposoby i nic. Wymiana opon pomogła. Co dziwne stare opony jeżdżą teraz w Mondeo i właściciel sie nie skarży że coś ściąga. Co do stanu opon to przyjrzyj sie czy boków nie masz zjechanych bo to oże być przyczyna.
Ważne też aby wulkanizator sie przyłożył do roboty a nie szybko szybko. Kolega pracował przy wymianie opon i pokazał mi jak to sie robi szybko... nawalą ci gramów na koło i powiedzą że inaczej sie nie da bo felga krzywa a czasem trzeba zdjąć opone drugi raz bo sie źle ułoży żeby nie dowalać ciężarków a było dobrze.
Ostatnio edytowane przez Cannabis ; 28-08-2012 o 09:10