zróbcie z tego autko na zdalne sterowanie.
zróbcie z tego autko na zdalne sterowanie.
Tutaj znajdziesz kilka informacji nt podstawowego odchudzania.
Rewelacyjny temat kolego znalazłeś![]()
żeby to człowiek miał więcej czasu to by sobie zbudował taką zabawkęTylko mnie zastanawia taka sprawa, ze 3,0 v6 to mocy ma zapas i w ogole zbawa fajna, ale w zadnej klasie się nie mieści przy radjach itp. ciekawe jakby chodziła taka 2.0 jts na przykład, do pojemności 2.0 ciezko o mocniejszy silnik w serii niz jts, plus lekka buda, na początek tanio , moc do ogarnięcia,
dobrzy myśle?
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96
Śmiem twierdzić, że w klasie do 2,0 bez doładowania jest bardzo łatwo o mocniejszy silnik. Choćby Honda mająca 200-240 koni z takiej pojemności. Naturalnie w serii bo potencjał K20 jest większy i owe 240 koni to nie jest koniec możliwości.
"... I guess it's just the way I'm wired."
Ciekawe ile by wytrzymał taki JTS, one się same z siebie rozpadają podczas normalnej eksploatacji.
A z tą mocą to mocno przesadziłeś niestety.
- - - Updated - - -
Mam takie samo zdanie, do tego K20 jeździ i się nie rozpada od użytkowania.
Mało tego można upalać i nic się nie stanie, czego o alfie powiedzieć nie można.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Tylko on ma moment przy 6 tys, kreci do 8 . a Jts ma przy 3 tys. i kreci do 7,2. czyli efektywną moc ma szerzej położoną. No a poza tą wysiloną strasznie hondą to ja nie znam takich silników o parametrach jtsa. Zresztaalfa to alfa
nie musi być najszybsza, ważne ze to alfa
![]()
Ja mam 2.0 ts i mi sie bardzo fajnie nim jeździ, jts pewnie jest lepszy. a co do awaryjnosci to przeciez zabawka sie nie robi dużych przebiegów.
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96
Bo wbrew powszechnej opinii silniki Hondy mają bardzo dobry przebieg krzywej momentu. To co je odróżnia od innych silników to fakt, że gdy inne silniki trafiają w odcięcie to K20 kręci się dalej - i to bez utraty momentu. Generalnie genialne silniki.
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y