Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Temat: Światła do jazdy dziennej af147

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AlfaRomeo Brera 2.4 / Stelvio MY20

Domyślnie

@TILT - zgadzam się z Tobą w 100%
    Nie widziałem jeszcze, żeby ktoś "przebił" stylistów, którzy pracowali trochę nad dopracowaniem designu samochodu - choćby montując ledy, lub naklejkę
    Dobrze utrzymany oryginał zawsze się obroni. To tak jak facet ubrany w klasyczny garnitur, ale skrojony na miarę... Klasa po prostu. Tyle ode mnie.

Użytkownik Romeo
    Auto
    147 1.6 TS

Domyślnie

dokladnie najlepsze sa stare graty z ledami na przedzie najlepoie jeszcze takimi tesco quality jeden patrzy w asfalt drugi w slonce :d

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AlfaRomeo Brera 2.4 / Stelvio MY20

Domyślnie

ta.. znamy ten styl. Golfy z tylnymi lampami a'la lexus (białe klosze), oraz ople astry z przednimi angel eye's

Użytkownik Romeo Avatar psylo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Audi A5 Sportback

Domyślnie

Cytat Napisał TILT Zobacz post
    Bo to jest agrotuning. Jedną z nawiększych zalet Alfy jest jej wygląd, który takimi zabiegami jest psuty. Poprzez montaż ledów własciciele starszych samochodów chcieliby je "uwspółcześnić". Bardzo lubię starsze zadbane samochody utrzymane w stanie w jakim wyjechały z fabryki. Jak widzę mercedesa W124 z przeźroczystymi kloszami to mi się ciśnienie podnosi. Zgadzam się z Godolem - jak ktoś chce ledy to warto pomyśleć o Guliettcie.
    Bardzo dobrze to ująłeś. Zgadzam się w stu procentach z tymi słowami. Zdecydowanie NIE dla wszelkich tego typu przeróbek 147!

Grzegorz147
    Gość

Domyślnie

A ja pozwole się nie zgodzić z pewnymi osobami, w sieci lata juz jakis czas filmik... mam nadzieje ze wlasciciel sie nie obrazi, wkoncu sam go "puścił" w świat

jeśli chodzi o mnie to gość odwalił kawał dobrej roboty, jeśli ktoś zna właściciela to prosze o kontakt na PW mam kilka pytań
    rozumiem że wiedza kosztuje dobry browar czeka za podpowiedzi co i jak... ewentualnie flaszka przy pomocy

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Grzegorz147 ; 08-06-2012 o 14:35

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Cytat Napisał Grzegorz147 Zobacz post
    jeśli chodzi o mnie to gość odwalił kawał dobrej roboty, jeśli ktoś zna właściciela to prosze o kontakt na PW mam kilka pytań
    rozumiem że wiedza kosztuje dobry browar czeka za podpowiedzi co i jak... ewentualnie flaszka przy pomocy

pozdrawiam
    A czy to nei ta 147 co nie wiedzieć czemu od day lightów sie stopiły wkłady kierunkowskazów ?
    147 powodów do zadowolenia

Grzegorz147
    Gość

Domyślnie

Nie wiem kolego, nie śledze kazdego tematu na forum, jeśli wiesz coś więcej chętnie dowiem się lub przeczytam, pomysł wydaje się OK, mozliwe ze wykonanie zawiodło... dlatego chetnie skontaktuje się z właścicielem,

pozdrawiam

Użytkownik Ogier Avatar pewu
    Mieszka w
    Rawa Mazowiecka
    Auto
    AR 147 1.6 TS 120KM 5D 2001r.

Domyślnie

Fajna choinka. Ja wogóle nie rozumiem idei montowania takich świateł. W czym to ma pomóc?? Obciachowym wyglądzie?? Jeszcze tylko neony pod auto i gwizdek od blow offu w końcowy wydech i standardowy wieśniakowóz gotowy.

Użytkownik Znawca Avatar wheelerwasp02
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6TS 120KM

Domyślnie

Cytat Napisał Grzegorz147 Zobacz post
    A ja pozwole się nie zgodzić z pewnymi osobami, w sieci lata juz jakis czas filmik... mam nadzieje ze wlasciciel sie nie obrazi, wkoncu sam go "puścił" w świat

pozdrawiam
    To wyszło całkiem przyzwoicie muszę powiedzieć.. do ori xenonów być może pokuszę o montaż w taki sposób.. bo przy żarówkach to raczej bez sensu

Może był jakiś temat na forum o tym ? bo jak obejrzałem inne filmy tego użytkownika to jest na alfaholikach.. ma film o spryskiwaczach mgłowych i napisał tam że więcej na alfaholicy.org
    Pozdrawiam Kuba

Pomogłem kliknij "Podziękuj"

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Szukajcie w ogólnym o swiatłach dziennych.,
    To jest ten sam gość i o ile pamiętam spaliły mu sie wkłady w kierunkach
    147 powodów do zadowolenia