grill jest wągiel,tacki,sztućce jak coś braknie to biedrona jest blisko Victorii to sie dokupi![]()
grill jest wągiel,tacki,sztućce jak coś braknie to biedrona jest blisko Victorii to sie dokupi![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Jo mom jeszcze promile :/ wczoraj zabalowałem za ostro do rana... więc strach jechać, może dojade ino musi spaść
Jak pogoda u wos? u mnie burza idzie O_o ale w strone Olkusza chmur nie widza więc chyba ok
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
imprezka zacna i w doborowym towrzystwie
jedynie powrót ciężki bo na trasie tłok i ledwo na lewym pasie 120 dali pojechać
no i ok 500m od domu armagiedon - ulewa że 20km/h i za chwilę pukanie w dach ( grad całkiem spory ) , zjazd pod pobliski most ( jak cała reszta aut ) i czekanie na koniec gradu , potem jazda rzekami bo drogi w DG po tej ulewie praktycznie nie istniały , były tylko rzeki i strumienie
ostatecznie dojechałem i brak szkód
miecz rycerski z imprezy też w domu
za rok na 200% jak będę w PL to jadę
i musimy to wtedy jakoś grubiej wypromować
no i strażak after party obiecał "na salonach"
bo z tym namiotem to potraktowałem jako żart
no i już może do mnie dzwonić z nadzieją że odbiorę
p.s.
o mojej kiełbasie pamiętam![]()
Dzięki wielkie za spotkanieDojechałem trochę później z racji %%%% ale dojechałem
no i w sumie się zasiedziałem bo wyjechałem dopiero o 21.45
![]()
Dziękuje za herbate i "chipsy" Ajdacho z żonkąfajne miejsce i dojazd
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ostatnio edytowane przez ajdacho ; 09-07-2012 o 08:29
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
My tez dzieki za spota grill udany ludziska fajne organizator taki sobie ale coz wkoncu to gosc z Olkusza nie swiatowy człowiek to niema co wymagac za wiele od niego
Od Organizatora z domu do naszego dotarlismy na 1:00 ale nic nie lało było spokojnie podczas drogi.
P.S
Mam kogos okulary bo zostawił,fajne bede sie w nich co dzien lansował
- - - Updated - - -
A tu pare fotków
https://picasaweb.google.com/1013469...ynie9Lipca2012
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
O i są moje okularkiTeż myślę, że są fajne
Dzięki za spota- było spoko
Powrót co prawda mniej przyjemny...