Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Temat: Moja QV ucierpiała :(

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Kate, robak#21, Korczu, Lacze sie z wami w bolu i oby sie wiecej takie cos nie wydarzylo.
    Pozdrawiam

grzelutek
    Gość

Domyślnie

Ja także bardzo współczuję i jestem z Wami.Trzymajcie się.Życzę Bellom szybkiego powrotu "do zdrowia".

Hanys Romeo Avatar Adam$72
    Mieszka w
    SI
    Auto
    sztrucel 156 2.4TDI , FZS 600

Domyślnie

[quote="Superjahu007"]
    Cytat Napisał majk
    na allegro widziałem zestaw do samodzielnego usuwania wgniotów koszt około 50 zł

:cry:
    Szkoda tych pieniędzy , narobisz jeszcze więcej szkody niż pożytku.

Okaże sie wkrótce.Poldek mojej siory też mocno oberwał i na nim będziemy testować to coś.Jest juz zamówione,najwyżej 5 dych pójdzie sie walić-zobaczymy.U mnie żadnych strat-mam garaż.Kondolecje dla tych,którym auta ucierpiały.3mcie sie.

csscss
    Gość

Domyślnie

O ja pierdziele. Nawet nie miałem pojęcia do tej chwili . Szczęśliwie Tychy omineło to gradobicie. Wyrazy współczucia.

M@T
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał as
    Czy AC obejmuje tego typu szkody?
    Tak
    pzdr

Użytkownik Pirat drogowy Avatar OO__V__OO
    Mieszka w
    Krapkowice/Opole
    Auto
    307 CC

Domyślnie

masakra takie rzeczy coraz czesciej maja miejsce

Użytkownik Rowerzysta Avatar limak
    Mieszka w
    Stalowa Wola
    Auto
    AR146 1.4 TS 16V

Domyślnie

Nie zapomne jak sam siedzialem nad jeziorem jakies 3 tygodnie temu a w radio uslyszalem, ze podkarpacie w gradzie... a auto na parkingu... telefon... i prosba...

- Ojciec - idz zobacz jak "młoda" :wink:

Wspolczuje Kate ;//

Kosiar
    Gość

Domyślnie

o cholera , byłem wtedy nad morzem na urlopie ale słyszałem w tv co się tu działo masakra
    współczuje

adasco
    Gość

Domyślnie

Nie wiem, na ile to pomoze, ale w najnowszym Motorze jest opis tych usuwaczy wgniecen z allegro. Niezbyt pochlebny i prawde mowiac jestem sklonny podejrzewac, ze maja racje.
    Ja probowalem wypychac wgnite walkiem do spoinowania tapet, ale tez g.o dalo. Blacharz zalatwil w 10 minut za stowke. Mysle, ze warto odzalowac nieco grosza i powierzyc temat fachowcom, byle sprawdzonym.

Użytkownik Romeo Avatar andro34
    Mieszka w
    Płońsk-holandia
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2005r i AR 147 JTDm 2005r.

Domyślnie

witam kolegów!!! dołączam również szczere wyrazy współczucia!!!ten grad narobił wiele szkód nie tylko samochodom ale i wiele domów ucierpiało... :cry:
    obecnie przebywam w holandii i tu pracuję w serwisie samochodowym.kilka tygodni temu przyjechało do naprawy,kilkanaście aut po gradobiciu.samochody w opłakanym stanie,dziesiątki małych i większych dołeczków.pokrywy silników i tylne klapy poszły do wymiany w droższych autach.natomiast resztą nadwozia zajeli się specjaliści...
    z włoch!!!...hi,hi. DD
    widziałem na własne oczy,jak naprawiali te wgniotki.przywiezli ze sobą duże kufry pełne powyginanych w różne strony specjalnych łyżek do wypychania dołków,oraz jarzeniówki na stojakach...
    po dołkach nie zostało najmniejszych śladów.uporali się z tymi samochodami w ciągu tygodnia,wsystkie wyglądały jak nówki... :wink:
    i zgarneli kupę kasy!!!
    jak dla mnie mistrzostwo świata!ale do czego zmierzam,lepiej powierzyć swoje ukochane auto takiemu fachowcowi,niż samemu się bawić z tym w jakieś nie pewne sposoby z allegro.są to dość drogie usługi,jednak napewno to wyniesie trochę taniej niż lakierowanie całego elementu i potrwa zdecydowanie krócej...
    jeśli dołki są większe i głębsze,taki sposób tu nie pomoże.trzeba już dokonać specjalistycznej naprawy blacharskiej i lakierowania,lub wymienić zniszczony element...
    to taka moja mała sugestja,blacharza samochodowego. :>>
    pozdrawiam i życzę sukcesów w usówaniu szkód!

moja druga ulubienica...