to ze statyczną zejdzie ze 4 litry, a dynamiczna to całość.
Robię u Kisielnickiego, woła 1000 zł. Musi sprzęt dorobić bo w alfach niby inaczej jest niż np. w Vectra albo Saab
to ze statyczną zejdzie ze 4 litry, a dynamiczna to całość.
Robię u Kisielnickiego, woła 1000 zł. Musi sprzęt dorobić bo w alfach niby inaczej jest niż np. w Vectra albo Saab
O kurde 1000 zł trochę dużo . Też niestety będę musiał zrobić .
też tak myślę, ale raz na te 60-70 tkm. Poza tym za statyczną krzyczą 600 zeta. Naprawa trochę droższa hehe
no i jestem po zmianie oleju w ASB. Moje odczucia po zmianie bardziej płynna praca, mniej szarpnięć.
Czyli można tam spokojnie oddać auto ? A kiedy CI skrzynia szarpnie ? Masz może też czasami takie lekkie szarpnięcie z 2/3 ? Nie wiem w sumie czy można to nazwać szarpnięciem bardziej takim nagłym zejściem z obrotów ?
Wiesz co myślę, że można. I tak ci oleju nie zmienią jak będzie coś nie tak. Robią diagnozę przed jak wszystko cacy to wymieniają. Z tym szarpnięciem to zależy czy mocno gaz wciśniesz? Ciężko powiedzieć. Z obrotów ci schodzi bo bieg zmienia.
No właśnie nie schodzi z obrotów bo bieg zmienia tylko schodzi z obrotów na tym samym biegu takie jak by zawahanie czy już zmienić czy jeszcze nie tylko wtedy jak sie powoli jedzie i ledwo ledwo naciska pedał gazu . Przy szybszej jeździe nic takiego nie występuje .
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów