Jedno jest pewne mocna 164 musi miec dobre opony moja nawet na 3 biegu podczas mocnego przyspieszania potrafi "zygzakowac" wiec nie ma co ostrzedzac twoja 2,0 tb ma napewno podobne osiagi.
Jedno jest pewne mocna 164 musi miec dobre opony moja nawet na 3 biegu podczas mocnego przyspieszania potrafi "zygzakowac" wiec nie ma co ostrzedzac twoja 2,0 tb ma napewno podobne osiagi.
T1R to syf, jeździłem i jak to niby świetnie trzyma na zakrętach to chyba nikt porównania nie miał do lepszych opon- nie wiem dlaczego ale gdzie nie spojrzę to każdy pisze że świetnie wyglądają, no i co z tego jak to już leciwa oponka i T1Sport tłucze ją po ryju pod każdym względem poza wyglądem.
Dużo lepiej wypada S.Drive (wada to ścieralność)
http://www.opony.com.pl/opony/yokoha...1/W/?idp=15646
i podobno te Hankooki są świetne, ale na tych nie jeździłem
http://www.motointegrator.pl/produkt...0-20555r16-94w
1100 to trochę okrojony budżet, jak stoję przed tym samym wyborem tylko że planuję w grudniu coś nabyć, ale mam z 1600 w sakiewce, lepiej dozbieraj niż masz gówno kupić
Uniroyale ranisport.To tez jest przyzwoita guma,vredestain hi track tez mogę polecić.
Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
"What We Do In Life, Echoes In Eternity"
Nie zapomnij rozważyć oferty Yokohamy. Bardzo dobra oponka, świetnie trzyma się drogi. Mam doświadczenie co prawda tylko z zimową, ale naprawdę świetnie zachowuje się na śniegu. Właśnie jestem w fazie wybierania kolejnej yokohamy dla Dziewczyny do jej 147 fl![]()
Hankooki Evo mam od zeszłego sezonu. Ale założone w 159 Q4 więc nie potrafię odnieść prowadzenia do FWD.
W sumie nie mam zastrzeżeń. Jedynie minimalne gorzej czuję pojazd od GoodYear Eagle F1. Z drugiej strony jest już chyba (od tego sezonu) wersja II. W jakimś teście tygodnika popularnego zajęła czołowe miejsce.
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
Ten Hankooki kupiłem w tym roku do swojej Q4 i mogę potwierdzić, że są bardzo dobre, wg mnie chyba najlepsza opona w tej klasie cenowej. Widziałem kilka testów z ta oponą i była lepsze niż Vredestein, Uniroyal, Nokian, Continental czy Michelin. Oczywiście można kupić lepsze jak Pirelli PZero czy Bridgestony S1 ale trzeba wybulić z 200zł więcej od sztuki.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Kupione Kleberki - 300zł sztuka. Już na kołach. Wszystkim dzięki za opinie![]()