Panowie a jak wygląda cenowo strojenie w tej firmie ?
Panowie a jak wygląda cenowo strojenie w tej firmie ?
powiem tak ja byłem w v-techu chcieli 1200zł za moja Alfe ale nie dali rady jej zrobić i oddali auto nie biorąc kasy z kolei mój brat tam robił AR 156 2.4 140 koni aktualnie jest tam 170 przejechane już wiele kilometrów i wszystko jest ok na pewno jest to porządny zakład. u Sarnowskiego nie wiem ile kosztuje nigdy tam nie byłem. Natomiast robili moje auto w GEKO ze 140 zrobili 165km/380nm wykres u mnie można zobaczyć, a cenowo to 1400zł. Ogólnie mogę ich polecić mimo małego błędu, który pokazywał się na początku. Po reklamacji i dzięki pomocy kolegi XWEB, który użyczył swoje auto na jeden pomiar. wszystko jest teraz ok
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_150km-9.html a tutaj wykres tego jak zrobili moja AR
Ostatnio edytowane przez Maru93 ; 26-10-2012 o 15:45
Ja też bym się przebadał, ale raczej nie w ten wtorek
Ja nie dam rady niestety.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
no to chyba musimy przelozyc to na inny termin a ewentualnie jaki?
Jak nie będą mieli problemu z 4x4 to też się piszę. Ale myślę, że lepszy będzie termin juz po "wszystkich sztywnych".
Pozdrawiam
o np piatek![]()
no to piatek myslr ze bd ok dla mnie tez![]()
jak ustalicie termin i ktos podesle mi pw to bede super wdzieczny - nie wiem czy nie zapomne tu zerknac.
no postaram sie takze nie zapomniecwiec komu pasuje piatek? bo ja wlasnie nie wiem co z aut bo mi sie sprzeglo konczy... poalizguje mi czasami a watpie zeby ustalo moze sie uda w dlugi weekend to ogarnac no chyba ze sie uspokoi
![]()