Ty sobie osłony wydechu zdejmij, bo pod nimi ruda lubi zaszaleć
Co nie zmienia faktu, że masz rację.
Ty sobie osłony wydechu zdejmij, bo pod nimi ruda lubi zaszaleć
Co nie zmienia faktu, że masz rację.
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
heh nie spodziewalem sie tego po 156mialem 3 audice 91, 92, 94 i naprawde rdzy tam kompletnie nie było a przedwczoraj zerknąłem pod alfe, a tu nie wesoło ;/, a szkoda bo tyle co wymieniłem wszystkie tarcze klocki, zawieszenie cacy silnik i reszta cacy. Wkurza mnie to że poobdrapywana jest cala buda (4 lata na parkingu pod blokiem robi swoje) i teraz dumam , połatać ją pod spodem bo wielkiej tragedii nie ma i konserwacja (koszt ok 800pln) i sprzedac na wiosne -> denerwuje mnie porysowana buda a malował nie bede, czy kupić jakiegoś ładnego angola przełożyć ściane grodziową i deske, reszte pchać na części. Dylemat ciekawy o tyle, że moge pozwolić sobie na auto do 20t ale tak naprawde chyba nie chce. 156ką zawsze mi sie dobrze jeździło dałem za nią 18t w 2008r a teraz pewnie z 8 wezme. na 159 mnie nie stać więc zaświtał pomysł przekładki do ładnej budy co by się pokulać jeszcze z 2 latka i wtedy kupić 159 pytanie do kolegi co planował przekładke ile Cię to wszystko wyszło bo może to jest jakaś alternatywa do spawania. no dobra koniec spamu i dziękuje za wyrozumiałość
![]()