Ta starsz "ERKA" jest kapitalna! Gdyby ktoś chciał mi dać (do wyboru jedna) 147 2.0 i civic R to bym się przez moment nie zastanawiał!
A co do wersji UFO... No cóż... Jest na tym forum kilka osób z innej planety chyba![]()
Ta starsz "ERKA" jest kapitalna! Gdyby ktoś chciał mi dać (do wyboru jedna) 147 2.0 i civic R to bym się przez moment nie zastanawiał!
A co do wersji UFO... No cóż... Jest na tym forum kilka osób z innej planety chyba![]()
Czytam tak koledzy i dalej nie wiem co najlepsze według Was.
- - - Updated - - -
Oj chyba znowu rozpętałam jakąś burzę tym pytaniem!
Daaaawno temu Terencjusz powiedział: "Ile ludzi, tyle zdań". Słowa aktualne do dziś, w tym temacie również. Gdyby ludzie byli jednomyślni pewnie istniałaby jedna marka pod nazwą 'najlepszy samochód świata'... A tak każdy ma to, co chce.
Swoją drogą... wyobraźcie sobie co byłoby gdyby tą jedyną marką był VW![]()
Chodzi ci o volkswagena? Największego producenta aut na świecie?![]()
Może i największy producent... ale na szczęście nie jedyny!![]()
Ale nie da się ukryć że w Polsce wszystcy kochają VW i na pewno bardzo się nie zmieni.
- - - Updated - - -
Moje przeczucia są takie że to się nigdy nie zmieni niestety.
- - - Updated - - -
A wiem co piszę gdyż ma przyjemność sprzedawać części do samochodów,i co za tym idzie z opiniami klijentów.
I bardzo dobrze, dzięki temu my możemy choć troche wyróżnić się na drodze![]()
Istnieja jeszcze inne marki oprocz Alfy w ktorych mozna sie wyrozniac.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
No pewnie że istnieją! Ferrari, maybach, porsche? Ciekaw jestem dlaczego nimi nie jeździcie tylko truchłami za 5 tys (oczywiście nie wszyscy)? Coś mi się wydaje, że dlatego, że nie stać Was na podobnej klasy VW za 7,5 czy 10k. No i cóż... trzeba sobie potem to jakoś zrekompensować na forum![]()
(do usunięcia)
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 22-11-2012 o 10:28
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS