popieram i jaNapisał Alfamaniak156
mam u siebie tak samo
![]()
popieram i jaNapisał Alfamaniak156
mam u siebie tak samo
![]()
Dwumasówka jest tylko w JTD - co do TS. Jest taka jedna zasada której się trzymam i proponuję żeby też się jej trzymali - Jak dbasz to masz. Znam wielu userów TSów i jakoś żaden nie marudzi, że coś nie tak. Ja mam JTS i też jestem bardzo zadowolony ale... raz na miesiąc Bella zajeżdza na warsztacik co by Pan mechanik popatrzył. W chwili obecnej mam 3 elementy do wymiany - dolny wachacz po 64.000km i tylne amory też po 64.000 oraz sprzęgło (słychać docisk) sprzęgło pewnie jest ok ale wymieniam całość zgodnie ze sztuką naprawy tego elementu.Napisał Rafik
Ja nigdy nie zachwalam Alfy bo ludzie to w większości idioci i nie ma co sobie języka strzępić - On wie jedno Alfa to badziew za to 15 Golf (któryś tam z rzędu) to hoooooohooooooo - jak z saluna który nigdy serwisu nie widział - tutaj należy sie zgodzić że nie widział bo naprawiany jest w przy domowej szopie albo w NorAuto.
Każdy kto wymyslił sobie Alfę niech się 5 razy zastanowi zanim kupi. Ja dojrzewałem do Alfy 8 lat i jest naturalnym następcą Bravy JTD, która notabene była bezawaryjnym pojazdem a wszystko co się zepsuło to następstwa mojego działania.
Czy coś jeszcze do dodania w tym temacie , czy też inne powtarzające się usterki nie występują?