Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Temat: Witam:)

Użytkownik Romeo Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Ruszów
    Auto
    156 SW - 2.4 JTDm 2004r

Domyślnie

Cytat Napisał Venomus
    Witam Państwa z Naszej Polskiej ziemi No to zaczynamy poszukiwania ładnej GTVki z Niemiec...Bo myślę tylko i wyłącznie a kupnie auta w Niemczech wiadomo z jakich powodów, dużo taniej, znacznie lepszy stan i liczniki nie cofniete.
    Bardzo ciekawa oferta i na takie się można skusić, co Fachowcy sądzą ??
    A wg mnie nie ma sensu teraz kupowac z niemiec czy innego kraju... a juz na pewno nie od handlarzy i posrednikow! bo za te same pieniadze mozna kupic juz zarejestrowany w bardzo dobrym stanie w PL ale to Twoj wybor

Fred
    Gość

Domyślnie

Ja osobiscie nigdy nie kupiłbym alfy z niemiec (ze Szwajcarii czy Beneluxu - TAK ale nie z Niemiec) Zwroc uwage kto w Niemczech jezdzi alfami i przemysl sprawe.
    Oczywiscie nie jest to reguła i zdazają sie wyjątki.

Generalnie alfe kupuje sie z Włoch. Z kilku powodow:
    1. Wlosi kochają auta a Niemcy (TURCY) je tylko użytkują.
    2. Duza szansa ze alfa nie widziala nigdy sniegu i soli
    3. Nie jest po crashu bo we wloszech to kasacja a u Niemcow mozesz kupic auto zlozone z dwóch.

Problem jest tylko jeden. Gtv we wloszech praktycznie nie ma na sprzedaż i trudno je przez to kupić (w porownaniu z resztą europy)

fred

Rudix
    Gość

Domyślnie

Jest taki serwis www.autoscout24.pl gdzie mozna kupic Gtv-ke z Wloch i jest nawet spory wybor z tego co patrzylem ostatnio...
    Owocnych poszukiwan zycze!!!

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    wroclaw
    Auto
    166 2.4jtd spider 3,2v6

Domyślnie

Wygląda ładnie pełen servis dużo nowych czesći [rozrząd też :!: ]
    Co do kupowania od niemców , wbrew pozorom wielu uwielbia włoskie auta i bardzo o nie dbają.Kupiłem tam 9 164 v6 ,1 164 ts ,tylko jedna miała małą stłucz ke ,pozostałe absolutnie bezwypadkowe.Tam nikt nie naprawia mocno rozbitych aut bo się nie opłaca ,zresztą kupują je polacy i tu składają do kupy.
    Do każdej była książka serwisowa ikomplet rachunków [raz miałem rachunki serwisowe na 2 tyś ero]
    Turcy raczej przy autach nie kombinują bo się na tym nie znają :!: Oni potrafią chandlować i to rabią
    W niemczech alfy są bardzo tanie i nie wiedzą co to dziury :!:
    Zdecydowanie warto tam kupować .
    Powodzenia
    pawel164

gALL
    Gość

Domyślnie

Po tygodniu bytnosci we Wloszech, moge potwierdzic, ze spotkac tam Gtv to jak spotkac smoka. Udalo mi sie namierzyc jedna sprzed 1998 r. Latwiej tam kupic starego Fiata 500 w stanie idealnym niz Gtv/Spidera.

Owocnego szukania

Klaudiusz