Kolega na milion procent uszczelka pokrywy-po 34 zł mam nową aktualnie
Wymiana prosta i nie musisz mieć blokad a jeśli chcesz zrobić rozrząd to już muszą być do silnika odpowiednie.
Kolega na milion procent uszczelka pokrywy-po 34 zł mam nową aktualnie
Wymiana prosta i nie musisz mieć blokad a jeśli chcesz zrobić rozrząd to już muszą być do silnika odpowiednie.
Dzieki za rady w przyszłym tygodniu kupie ta uszczelke i wymieniePozdrawiam
Tylko jak będziesz zmieniał to uważaj żeby gwintów nie zerwać! Obstawiam że i tak są zerwane i dlatego puszcza olej...
Kolego ja mam w swojej przebieg 198 tys. km. wszystko chodzi dobrze... a przy jakim przebiegu był założony gaz to nie wiem, ale wiem, że było to ponad 10 temu hehe![]()
Jak znajdę papiery od gazu to Ci napiszę PW przy jakim przebiegu był założony.
Pozdrowionka
darek2116 a gdzie kupiłeś taka uszczelke na necie czy gdzieś w sklepie??? jak coś to podrzuc linka pozdr
Zajmuje się częściami i takie uszczelki mam w pracy czyli w sklepie![]()
No widzisz pan jak to jest z temi szęściami... ja za uszczelkę wybuliłem 90 dych w znanym sklepie.. Darek, czy zamontowałeś już wskaźnik ciśnienia i temperatury oleju? Przepraszam za
![]()
Jest 156 2,0 TS, miała być GTV V6 2,0 TB, a jest ... kolejna 156 V6
Z racji posiadania TS troche z tymi częściami nawet jestem ostatnio obeznany więc jak ktoś potrzebuje coś to zapraszam-nie raz i nie jeden tyłeczek się już udało uratować z opresji
Wiesz że nie założyłem,może na wiosne coś rusze z tematem bo na razie jestem zasypany innymi robótkami
Właśnie biorę się za montaż wskaźników. Ciśnienie oleju i temperatura oleju. Planuję w miejsce popielniczki. Jak się uporam, to dam znać
Jest 156 2,0 TS, miała być GTV V6 2,0 TB, a jest ... kolejna 156 V6
Co Wam dadzą te wskaźniki?![]()