Hmmm piękna rzeczSą na tej puszce jakieś oznaczenia (firma, model, itp)? będzie o wiele łatwiej rozszyfrować co to jest.....
Hmmm piękna rzeczSą na tej puszce jakieś oznaczenia (firma, model, itp)? będzie o wiele łatwiej rozszyfrować co to jest.....
A napis NAVI z tyłu nic ci nie mówi ?
No wybacz ale bardzo mało.....
Ps. Nie wszystko złoto co się świeci...
wg mnie jest to tuner telewizyjny
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Juz ci mówie, ta wtyczka w schowku to wyjscie na zewnętrzny nadajnik FM. CZincz phonocara jest na wejsciu IN PUT czyli sygnał dzwiękowy wchodzi. RF FM to nic innego jak nadajnik FM który wzmacnia sygnał dzięki czemu mozesz na jakiejs częstotliwosci słuchac muzyki w B.dobrej jakości dzwięku ( nie ten szit co na allegro za 20zł )
Co do tunera to ci nie powiem co tam jest. Jesli chodzi o TV na ICS to "z pustego nie nalejesz " bo nie dosc ze music miec R G B i 3 masy kolorów, to jeszcze Csync - ja sie z tym męczyłem przy dvd nie jest taka łatwa sprawa. Nie znam osobiscie czegos co konwertuje composit video na rgb - trzeba by było poekperymentować i troszkę kasy wydac. Odradzam ci tą zabawe bo i tak dzwięku w stereo miał nie będziesz, oglądac tv w czasie prowadzenia tez nie będziesz bo to rozprasza. Jedynie co 2 monitory w zagłówki i nie trzeba się bawić z ICS'm pozdro !![]()