Byłem w Warszawie auta nie widziałem, niestety późno skończyłem interesy. Telefon do właściciela ok 20.30 dziś już oględziny nie możliwe. W następnym tygodniu znowu będę w Warszawie wstępnie się umówiłem z człowiekiem na oględziny.
Byłem w Warszawie auta nie widziałem, niestety późno skończyłem interesy. Telefon do właściciela ok 20.30 dziś już oględziny nie możliwe. W następnym tygodniu znowu będę w Warszawie wstępnie się umówiłem z człowiekiem na oględziny.
powiem tak, oferta jest bardzo ciekawa nawet jezeli jedynie polowa rzeczy tam w ogloszeniu napisana jest prawda
Nigdy nie interesowalem sie 166 ale auto szczegolnie w tej wersji wyglada z#$#$#ie szykownie
Spalanie 17l na 100 w miescie tez miazdzy![]()
Moj rekord 166 3.0 to 24/100 w trasie...) Tak ze 17 to nie zadna miazga
) Spalanie w miescie zalezy tak naprawde od tego w jak duzym miescie mieszkamy, mi palila 15 w miescie, 10 na trasie... Ale tak jak mowie jesli lubisz jezdzic non stop w czerwonym polu to ponad dwadziescia na sto kilometrow jest spokojnie do przekroczenia
Lezka w oku sie kreci jak pomysle ze ja sprzedalem. Durna decyzja... trzeba bylo zalozyc gaz i dalej smigac. A tak to teraz jezdze traktorem)
Witam
Mam pytanie czy oglądał ktoś Alfy 166 z Kutna-dokładnie: http://autokutno.pl/marka/alfa . Wiem że te ogłoszenia wiszą już co najmniej 2 miesiące i się zastanawiam czy coś z nimi nie tak. Najprawdopodobniej będę się wybierał w weekend obejrzeć ale może ktoś już je oglądał.
Ponownie witam
Jak pisałem wczesnej oglądałem te Alfy 166 2.4 JTD w sedani z Kutna. I tak szara alfa ma lewy przedni błotnik kręcony (przez co widać jak nie jest dobrze z licowany z maską. Podobno jak tylny zderzak. Śruby od obudowy nad chłodnica są różne (ale to szczegół). W drzwiach od kierowcy nie ma przycisków do otwierania szyb tylnych (co widać na zdjęciach)-tyle o karoserii (ale lewy błotnik i lewe drzwi dają do myślenia). Przebieg 186tys km a nie 178 tys jak na ogłoszeniu. Auto nie ma żadnej historii (książki itp). Przy silniku z lewej strony są ślady oleju. Ogólnie auto odpaliło bez problemu od razu (ale żeby to zrobić sprzedawca włączył i wyłączył alarm). Klima sprawna. Przejazd możliwy ale sprzedawca prowadziOgólnie jazda ok. zawieszenie wydawało sie spoko, jak puszczał kierownicę wszystko jechało prosto tylko przy hamowaniu wydaje mi się że lekko w prawo ściągało. Na komputerze wyświetla się check engine - sprzedawca oczywiście nie wie co to jest. Wnętrze trochę zużyte co może świadczyć o większym przebiegu
.
Alfa granatowa niestety nie odpaliła. Wiec bardziej szczegółowo jej nie oglądałem ale też miała kręcony tylny błotnik i różne wkręty w obudowie silnika.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
hehe fakt za takie pieniądze to można kupić Fiata Punto z tego rocznika...jak limuzyna bądź co bądź premium jest w takiej cenie, to chyba nie ma się co dziwić, że auto bite z dziwną historią![]()
Born to be wild.
Witam
Niegdyś posiadałem 145 TS Junior i obecnie myśle o powrocie do alfy
zainteresował mnie ten egzemplarz z Rybnikaczy ktoś może oglądał to auto? Możecie kogoś polecić z rybnika lub okolic do jego sprawdzenia?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-C29237231.html