Te wyceny z katalogów to można o kant d potłuc.
Monster nie obraź się, ale patrząc po linii i wnętrzu tego Opla to cieszę się, że wybrałem Alfę![]()
Te wyceny z katalogów to można o kant d potłuc.
Monster nie obraź się, ale patrząc po linii i wnętrzu tego Opla to cieszę się, że wybrałem Alfę![]()
Nie obraże sięŚrodek akurat podobał mi się, a z zewnątrz polotu ten samochód nie ma. Był to typowy zakup zdrowo rozsądkowy. Podobno teraz jest zastój i samochody nie idą, mogę chwile poczekać.
BTW jestem pod wrażeniem kultury na forum. Wszyscy są mile nastawieni i widać, że sami maniacyNa forum Opla to była tragedia...
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Ja bym tak dała za takiego Opelka jakbym nie była na etapie Alfy ok 18.000 zł jeśli jest w faktycznie dobrym stanie. Niestety nowe Ople to koszt 45 tys zł (jak sie nie mylęw tej ubogiej wersji )więc jak dla mnie za prawie 10 letniego staruszka 20.000 zł to sporo kasy. Chociaż można na tym przykładzie zobaczyć faktyczne różnice w zakupie nowej Alfy ok 70.000 zl a 10 letnia ok 13 tys. echhhhhh.... przykre to
![]()
Ludzie na szczęście zaczęli dzwonić o AsięCiekawe czy z powodu obniżenia ceny czy przez weekend.
Mógłby ktoś rozkodować VIN tej drugiej 147?
Na aukcji podany jest ZAR93700005246703
Pozwolę sobie troszkę odświeżyć temat
Oglądałem tą srebrną Alfę w skórach. Malowana z każdej strony, pękający lakier, kilka elementów do malowania. W środku skóry super ale patrząc po drążku i kierownicy nie wygląda to na deklarowany przebieg.
Znalazłem za to kolejną 147.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C28797205.html
Ktoś coś o niej wie?![]()