Witam,ja rowniez jestem po pakiecie wywalenia dziwnych rzeczy i wgrania ciekawych ,polecam![]()
Witam,ja rowniez jestem po pakiecie wywalenia dziwnych rzeczy i wgrania ciekawych ,polecam![]()
polecam również. po usunięciu egr naprawdę inny samochód chociaż moc została ta sama.
Zapraszam na programowe usunięcie klap wirowych.
Można dokonać w samochodach które jeszcze nie mają z tym problemu i jeździć lub dodatkowo usunąć mechanicznie![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
a jaki koszt takiej operacji?? w sensie pozbycia sie klap mechanicznie? U Darka czy sam działasz w tym temacie?
Mechanika we własnym zakresie.
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
polecam polecam polecam !!!
Jaki koszt chipa do Alfy 147 1.9 jtd 115KM oraz jak jest z mocą po takim zabiegu? Proszę o wiadomość na priv![]()
Witam chciałbym się dowiedzieć ile $$ za usunięcie EGR-a w Alfie 159 1.9 v16 i Fiacie Linea 1.3 90KM
Ostatnio edytowane przez Tomson05 ; 29-08-2013 o 20:54
Konwersje USA->EU
To moja. Polecam usługi kolegi. DPF programowo i mechanicznie(u Darka), EGR i klapy programowo. No i oczywiście cenny atrakcyjne.