Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Temat: Spocik 9.11.08 Chociwelska...

adamo
    Gość

Domyślnie

no no Panie, ano lipa... :wink: Moją wczoraj robili i niby OK... ale teraz tak mi napier.... przód ze masakra... mam nadzieje ze jutro zdążą chłopaki naprawić... grr :roll: Powiem szczerze, że dziś byłem przerażony jeżdżąc po Szczecinie...

EDIT:
    Winowajcą okazała się nowiutka poducha............. :shock: :>>>

Na spociku bedę na bank!

jasiu486
    Gość

Domyślnie

no dobra trzymajmy sie. mam juz naklejki dla was w koloze czarnym, bialym, czerwonym i srebrnym

KUBAS
    Gość

Domyślnie

ja zamawiam białe hehe
    tak na marginesie jesli pogoda będzie do kitu...al;e mam nadzieje ze będzie oki to spotykamy się normalnie a potem czmychniemy sobie na parking na galaxy.. jakby ktos nas szukał to przedostatnie pietro...
    a ja wkoncu mam swoją belle dzis w szybkim tępie dorwałem rozrusznik i bella smiga.. jeszcze troszku trza nad nią popracowac ale będzie gites..

Pozdrawiam

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Pogoda jak narazie do dupy... myslałem ze sobie na spokojnie poskładam wsio i ogarne co nieco w Alfie ale kibelos.. :?
    jutro niby pogoda ma sie poprawic nawet jakby padało to spotkamy się na parkingu a potem polecimy tak jak wczesniej pisałem na galaxxxy...
    ewentualnie potem, można sobie przelecic przez miasto brygadą i na kreme podskoczyc...

jasiu486
    Gość

Domyślnie

No to pogoda narazie dopisuje, mam nadzieje ze tak juz zostanie do wieczora, mam tez nadzieje ze przyjedzie duzo alfistow. tak jak pisalem wczesniej z kubasem przywioze grila wiec jak ktos chce niech przywiezie sobie ta kielbaske albo kawal miecha na ruszt, przywioze tez flinte i cele do strzelania. ktos tam pisal ze porostawia oponki do jakiegos slalomiku. fajnie ze w koncu cos takiego konkretnego wymyslelismy a nie jak ostatnio. reszta zelezy od waz jak to wyjdzie. do zobaczenia

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

jasiu, po co cele? będziemy strzelać do przejeżdżających golfów :twisted:
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    PYRZYCE,Zachodniopomorskie
    Auto
    AR166 2.4JTD 175KM 2005r

Domyślnie

do końca wierzyłem że będę mial wolny weekend,ale niestety jestem daleko od domciu ,cieszylem się że wkońcu WAS poznam a tu lipa!!!życzę miłego spotu!!! POZDRO!!! :wink:

marta301
    Gość

Domyślnie

witam wszystkich Widzę Kuba że prężnie działasz aby tim zachodniopomorskich alfistów się powiększał :wink: Chętnie bym was wszystkich zobaczyła, tych znajomych i tych jeszcze nie ale niestety nie mam jeszcze "plastika" ;// ....Marcina nie ma....a alfa stoi i czeka....ale mam nadzieje że już niedługo wtedy odwiedzę was na jakimś spociku i mam nadzieję że nie będę jedyną "lejdis" :wink: Marcin wszystkich was GORĄCO POZDRAWIA z AF i już odlicza dni do powrotu i spotkania z wami. trzymajcie się ciepło

Marcin.147
    Gość

Domyślnie

Witam, na szczęście nie było aż tak źle z tą pogodą. Myślę, że listopadowy spocik można uznać za w miarę udany, choć nie za wielu alfaholików było, pozdrawiam.

adamo
    Gość

Domyślnie

Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i przede wszystkim Kubasowi za jego wyśmienitą kiełbaskę... - szacun Kubas :mrgreen: :wink: Doczekać się już następnego razu nie mogę... -> FOTKI

pozdrawiam