Strasznie niski poziom w tym miesiącu. Głos zdecydowanie na numer 2.
Numer 4 również godny uwagi.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Strasznie niski poziom w tym miesiącu. Głos zdecydowanie na numer 2.
Numer 4 również godny uwagi.
Jak dla mnie 6, wygrywają trojaczki, choć i 2 też jest spoko.
Poszedł głos na numer 4![]()
156 na myjce? kto te zdjęcia kur.a wybiera????????? jury do wywalenia! wybrali jedno łądne foto z gt vs zwykle fotki na myjkach. No przecież wiadomo kto wygra. jury do domu! buuuu! Powinno być wiecej fotek do wyboru tak jak za dawnych czasów a nie taka kpina i ustawki jakie teraz nam tu serwują! ktoś w końcu musi napisac prawde.
K
P
I
N
A
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 03-06-2013 o 19:18
[C
Przesadzasz. Ile masz tych fotek na myjkach, jest tylko jedno takie. Jak Ci się nie podoba, to głosuj na inne. Jeśli żadne Ci nie pasuje, to nie głosuj na nic, przecież to żaden obowiązek. Jeden lubi takie, drugi inne, o co chodzi. Poza tym pomyślcie o tym, że jak jedziecie po czyimś foto, to może autorowi troche przykro, bo co złego zrobił. Po co te wiadra pomyj.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
Czy toi Twoja 155 jest na jednej fotce? Wiadomo , że będziesz teraz bronił "żiry" bo jesteś w konkursie.
Tu nie chodzi o to konkretne foto z myjką, ale o postawienie w jednym rzędzie fotek po tuningu takich jak to z gt a zwyklych zdjęc robionych telefonem- takich jak dla przykładu to z myjki. Przeciez wiadomo , że ludzi ezagłosują na ta GT a nie na fotke tej 156.
wg mnie USTAWKA. kpina.
Jury do likwidacji.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 03-06-2013 o 19:18
[C
2. aczkolwiek trochę za dużo dołu, a za mało z góry i z prawej strony :-)
Tak, moja, ale nie dlatego o tym piszę, bo bronię nie siebie, tylko innych uczestników. Przecież to nie profesjonalny konkurs, tylko forma zabawy. Oskarżenie o zrobienie ustawki, to jak dla mnie dość mocne słowa.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
Bardzo ładne foto.
Zabawa to by była wiesz jakby to było o pietruszke, a tutaj jakies tam nagrody wchodza w gre. Mało tego zdjęcia wybiera JURY. I ja sie pytam co to K..A ma byćAlbo dają fotki takie jak tej 147, czy tej 156- tez ładne nie mówię , że są brzydkie, albo dają takie tuningi jak to z GT.
No sam Vinc przyznasz że ustawiając te fotki w jednym rzędzie wszystkie poza ta Gt wyglądają "gorzej".
Może mniej profesionalnie sa obrobione, nie wiem nie znam sie na fotografii. Nie wiem dla mnie żart i kpina. Tobie sie podobają. Każdy ma swoje zdanie. Myślę, że jeszcze kilka osób podziela moją opinie.
Niech wygra najlepsze. I napewno tak będzie.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 03-06-2013 o 19:16
[C