- mBank, 30% na start, 10% na koniec
- znajomy kładzie Gtechniq Serum Black, Light i UNC-R... wiem, że jest sporo sprzecznych opinii, ale po znajomości mi osobiście poleca to ostatnie bo po 1 jest tańsze 3-krotnie, po 2 nie trzeba co chwila robić poprawek by nie stracić gwarancji a po 3 nie ma tak dużej różnicy jak wmawiają nam producenci i inni certyfikowani ludzie.. jak jesteś z Mazowsza mogę podać namiar na zrobienie "po godzinach" u niego...
- czekam na wycenę AC+OC z mBanku, dziś powinna już dojść, ponadto tam jest możliwość podobno wzięcia ubezpieczenia z wliczonymi pakietami serwisowymi (jak w audi, bmw, skodzie, itd..) - czekam na info w tej sprawie czy Alfa Romeo w mbanku tez pod to podchodzi i jakie są koszty
PS: jeśli chcesz być taki jak ja i mieć szarą Giuliettę z dachem panoramicznym to polecam tę ofertę, baaardzo długo się nad nią zastanawiałem, ale po 1 (i najważniejsze) - moja percepcja oka nie wyobraża sobie białych obszyć w aucie w takiej ilości jak w 2015 roczniku więc ten model odpadł, a po 2 jednak 170KM to było dla mnie zbyt mało w porównaniu do obecnego auta (101KM).. dziwne, ale jednak. Także wybór mógł być jeden - nowe Veloce
Łap linka i bierz bo zmienię jeszcze zdanie...
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yjlnW.html
właśnie o gumowe i materiałowe z czerwonym logo pytałem wczoraj, ceny wyższe niż
alfaromeo.mopar.eu a jeszcze taniej można dostać w sklepach internetowych po minucie szukania przez nr produktu z katalogu akcesoriów alfy...