Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 2021222324252627282930313233343536 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 356

Temat: Chrzanów ilu nas jest.

bartezo
    Gość

Domyślnie

Dzięki Preston za szybka odpowiedz, mam własnie ja u mechanika i z problemem zawieszenia i za boga nie wiedza co to może być... wiec jak jutro nie dojdą do tego będę musial pomyśleć o zmianie.. a najlepiej na takiego który zna bardzo dobrze ten model

Użytkownik Rowerzysta Avatar Preston
    Mieszka w
    Chrzanów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V

Domyślnie

Ja tak miałem z moca u siebie za boga nie wiedział co jest a komputer pokazywał ze jest OK pojechałem tam do Krzeszowic i odrazu powiedział co i jak i teraz smiga wkoncu jak trzeba teraz miałem wahacze do wymiany niedawno robiłem z perzodu

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

Jesli mozna dopytac to co masz za sztuke ja mam sedana 1.9 JTDm 120 KM

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

Jesli mozna dopytac to co masz za sztuke ja mam sedana 1.9 JTDm 120 KM 2007 rok

Spot Grill-Chorzów 13.11.2011

klimoo
    Gość

Domyślnie

Preston to już przypadek standardowy.. jest problem to na forum sie przychodzi o pomoc, ale odpowiedzieć to proste pytania to sie już czasu nie ma.. co za ludzie

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

Tak tak Klemensik tez Cie dzis widzialem i pozdrawiam

P.S Jedzie ktos z was na SCP bo ja i Lotek sie wybieramy

Co do reszty jak wszedzie aby sie spotkac na chwilke niema nikogo ale jak jest problem odrazu forum i czas sie ma,takie zycie forumowiczow AR

bartezo
    Gość

Domyślnie

Oczywiście, identyczna jak twoja tylko 150 ... a sprawa z stukaniem została szczęśliwie rozwiązana.... Pozdrawiam

Krolik
    Gość

Domyślnie

WItajcie. Wlasnie stalem sie nowym posiadaczem alfy 156 2.0 TS, mam problem i oczekuje pomocy. Otoz bylby ktos tak zyczliwy i zgodzil by sie na spotkanie zeby podmienic na probe przeplywke ? Mam problem i juz sam niewiem co moze byc. Na benzynie auto wogole nie chce sie wkrecic na obroty przy zapalaniu a na gazie jest wszystko ok. A dzis jak odpalilem to tak dziwnie chodzila i jak wypne przeplywke to chodzi ale nierowno a jak podepne to gasnie.

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

Zyje tu ktos jeszcze
    Ja pierdziele nie liczny temat wrecz na ktorym duzo sie cały czas dzieje
    Cos pieknego wrecz
    Pozdrawiam wszyskie AR z Chrzanowa i okolic oraz forumowiczów

Panowie mam problem jestem posiadaczem AR i nie działa mi sterowanie lusterek mianowicie nie chce cos mi isc do góry POMOCY co to moze byc??

Drogi Prestonie (Tomaszu) zapewne to beda styki w panelu sterowania lusterek musisz rozebrac to mianowicie i zobaczyc co tam jest grane

Oh dziekuje za pomoc jestescie wielcy drodzy forumowicze bez was bym nie dał rady jak to fajnie miec AR i ludzi z forum co doradza na kazdym kroku i zawsze dadza Ci dobra rade.

Pozdro.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Lotek900
    Mieszka w
    Płaza
    Auto
    Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti

Domyślnie

Biedny Tomuś ale widzisz już przynajmniej wiesz co to może być

Krolik
    Gość

Domyślnie

Panowie moze organizacja jakiegos spocika w terenie ?

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

Jeszcze mam problem z tylna kanapa cos mi tam w niej lata a nie umiem jej rozebrac i wyciagnac aby sie dowiedziec co tam lata

Drogi Prestonie (Tomaszu) jezeli nie umiesz to spal tylna kanape i juz masz swiety spokoj a w to miejsce zapodaj jakies ładne Car Audio marki Clatronik First lub innych ładnych marek znanych w swiecie Tjuningu

Oj jak dobrze znowu wyszłem cały z opresji ja to normalnie mam szczescie z tym forum itd. Sweet normalnie

P.S.
    Jaja sobie robie ale tak naprawde to z tym mam problem z tym panelem chyba i z ta kanapa ze cos mi tam lata ale nie umiem tego ogarnac a sie juz do tego przykładałem i nic z tego nie wyszło jak zawsze

---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:05 ----------
    Krolik:
    Moze kiedys to sie uda ja juz nie mam do tego siły i checi bo jak narazie ja i Lotek zapewne sie tylko bedziemy pisac a jego juz mam dosc ogladania co za duzo to nie zdrowo jak masz na cos ochote to 9 pazdziernika jest spot nad Sosina.

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:09 ----------

Krolik a jak tam Twoja AR ogarnołes juz temat czy nadal nad nim ubolewasz?