Czy ktoś kto będzie na zlocie ma możliwość załatwienia Gum stabilizatora oryginalnych lub z Poliuretanu? Byłbym bardzo wdzięczny![]()
Bo zamówiłem jakieś ale nie wiem czy będą ok bo to są 8 zł / sztukano chyba że takie też będą git
![]()
Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
Czy ktoś kto będzie na zlocie ma możliwość załatwienia Gum stabilizatora oryginalnych lub z Poliuretanu? Byłbym bardzo wdzięczny![]()
Bo zamówiłem jakieś ale nie wiem czy będą ok bo to są 8 zł / sztukano chyba że takie też będą git
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja proponuję ekipie z wodzisławia i okolic start około 14-14:20 ze Stacji Kontroli przy ul. rybnickiej
Bartek zabieram się z tobą będe 14 na stacji kontroli
Alfy to zaczarodziejskie samochody
spoko radku ;]
No parking koło stacji diagnostycznej to dobry pomysł. To tak od 14 będziemy się zbierać i ok 14.20 polecimy na rybnik. A kolega majster wszystko pięknie ładnie a o jednym nikt nie wspomniał.... czy pogodę ktoś zamówił na niedziele![]()
Ponoć od Niedzieli ma być odczuwalna poprawa.
Oby sie poprawiło, bo zawsze jak cos zaplanujemy to ku****a musi padac.
spoko niedziela będzie good![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Etam pogoda będzie kraczecie jak mohery najgorsze jest to że auto będę musiał umyć a jak umyje to zara pewnie pokropi znając moje szczeście!
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
ja dołącze jednak już w rybniku koło 16 będę tam na miejscu.
Radek trzymaj mi miejsce parkingowe obok Ciebie![]()