Wymienione drzwi od kierowcy w końcu są w kolorze bardzo zbliżonym do reszty nadwozia.... Jutro pasowanie zderzaka i nowe montowanie nadkoli.... jak czas pozwoli to jeszcze zestaw odnowy biologicznej dla mojej Pięknej...
Wymienione drzwi od kierowcy w końcu są w kolorze bardzo zbliżonym do reszty nadwozia.... Jutro pasowanie zderzaka i nowe montowanie nadkoli.... jak czas pozwoli to jeszcze zestaw odnowy biologicznej dla mojej Pięknej...
Pospawany i polakierowany zderzak przedni........ Małe spotkanie z koleżanką na skrzyżowaniu... Koszt 200zł wrażenia z widoków bezcenne![]()
No a ja zrobilem w koncu szybe pasazera, wreszcie moge ja odsuwacno i gumy letnie juz na przodzie
![]()
Zmiana koła pasowego wału, napinacza , roleczki, paska, czujnik abs, zakup oponek letnich , no i dostałem wreszcie felunie poprostowane i porobione pomalowane czekaja na odpowiednia pore![]()
gdzie robiłeś felgi? pasowało by się i za moje wziąć.
ja robiłem u znajomego co ma dobry piec do felg![]()
zamówiłem gumki do utrzymywania tłumika końcowego w aso bo: wcześniej zmieniłem tłumik środkowy i tylny i tylny mi wisi na wyrąbanych gumkach i obija o tylny drążek.
Po przemyśleniu sprawy okazało się, że nefka sztuka tłumik końcowy waży o niebo więcej niż stary.
renowacja zacisków i w końcu swap 15 cali na 17 tristary. CUDO !!! polecam do 147
założyłem koła letniew końcu ładnie wygląda
![]()
wymienilem prawy dolny wahacz i zarzucilem nowe opony letnie coprawda tylko 16 i nie jakies z gornej polki ale narazie tylko na takie mnie stac(Barum Bravuris 2 205/55/16).Pozdrawiam