Strona 30 z 34 PierwszyPierwszy ... 202122232425262728293031323334 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 333

Temat: [Zapowiedź] Zlot Alfistów w Esztergom na Węgrzech. ALFA CITY

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rafal_n5
    Jestem z rzeszowa takze jezeli bys sie zdecydowal jechac przez rzeszow to moglibysmy jechac razem a jak dojedziemy do krakowa to spotkac sie z mrutyna
    no w gruncie rzeczy to bardzo dobry pomysł jest właśnie miałem do Ciebie też napisać że jak będziesz śmigał przez Kraków to możemy się umówić i z Krakowa jechać razem a tam dołączyć do ludzi ze Śląska

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

kiedy powrot?
    bo 13 jest rajd magnolii...

kamere wezme. bede latal jak japonczyk z kamera i aparatem na szyji

Użytkownik Rowerzysta Avatar Dymo
    Mieszka w
    Newport
    Auto
    AR Mito 0,9 TwinAir 105KM 2014r.

Domyślnie

Chłopacy pomóżcie! Zalogowałem sie na Alfaamore ale nie mam pojęcia jak kupić ten bilet na parking... ;//
    AR 155 1.9TD 90KM 1992 - byla
    AR 146 2.0 Ti 150KM 1996 - byla
    AR 156 1.9Jtd 115KM 2002 - ciagle jest
    AR 159 1.9Jtdm 150KM 2007 - byla
    AR Mito 0.9TwinAir 105KM 2014 - jest
    AR Giulietta 2.0 120KM 1981 - w trakcie remontu
    AR Spider 2.0 150KM 1999 - jest!

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Konto masz w pełni aktywne?? najlpeiej wejdz na poczatek tego teamtu i tam jest krok po kroku napisane co trzeba zrobic.
    Jak juz bedziesz miał w pełni aktywne konto czyli wszystkie zdjecia dołączone i zgłosisz do moderatora aby aktywował Twoje konto mozesz spróbowac wejsc na strone alfacity.hu i tam sie dopisac do listy, dostaniesz wtedy mailem bilet, moze dostaniesz bo z tego co rozmaialem z Teddym to trzeba bylo sie zapisac do zeszłego tygodnia. Jesli Ci sie nie uda to najwyzej bedziesz musiał zaparkowac alfe gdzies z boku a uczestniczyc i tak bedziesz mógł.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

dostałem maila o treści:
    Szia!

Nyilvántartásunk szerint az AlfaCity08 rendezvény jegyéről ÁFÁ-s számlát igényeltél. Kérlek hogy válaszként erre az e-mail címre küld el a céged

nevét és

számlázási címét

hogy a számlát ki tudjuk állítani. Kérlek, hogy akkor is küldd el ezeket az adatokat, ha az űrlap kitöltésekor a céged adatait adtad meg, mert csak és kizárólag ezen válaszlevél alapján fogjuk a számlát kiállítani! Tehát az „ugyanaz amit beírtam” és a „már egyszer megadtam” válaszokat kérlek ne.

A kiállított számlát a rendezvény helyszínén, az infosátorban veheted át.

Köszönöm, üdvözlettel:

count M (http://alfaamore.hu/tagok/countm) | Alfa Amore Team
    nie wiem o co chodzi ale to pewno jakaś nowa wiadomość dla nas
    ja mam jeszcze taką prośbę bo dzisiaj wyjeżdżam do domu i tam nie będę miał dostępu do netu więc jak by coś ważnego to prosiłbym sms albo telefon na numer 512 078 158 Jak nic ważnego to w piątek nadrobię wszystko co sie tutaj nowego pojawi

Paweł156
    Gość

Domyślnie

wyjazd tuz tuz wiec trzeba postanowic jaką trasa jedziemy, co bysmy pozniej przez poł godziny na granicy nie stali i dumali jaką droge wybrac
    godzina bez zmian? 24 w cieszynie?

Użytkownik Romeo Avatar rafal_n5
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR147 1.9jtd16v, AR 159 1.9jtdm 8v

Domyślnie

koledzy ile pieniedzy planujecie wymienic na wegierskie pieniadze :?:

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał rafal_n5
    koledzy ile pieniedzy planujecie wymienic na wegierskie pieniadze :?:
    ja wymieniam koło 300zł ale planuje zrobic jakies zakupy wina, salami i mam zamiar degustowac wegierską kuchnie :mrgreen:
    bo na stacjach to kartą bede płacił, tak jest najwygodniej

amser_sl
    Gość

Domyślnie

witam was serdecznie

proponuję jechać jak najmniej autostradą, z tego powodu, że tam będzie duże prawdopodobieństwo zaśnięcia z powodu monotonii jazdy, mam tu na myśli osoby, które przyjadą z polski, mimo wszystko będą zmęczone i monotonna jazda po autostradzie może wbrew pozorom być niebezpieczna, no chyba że przydusimy 170 km/h to wtedy co innego .

Co do trasy to nie moge się wogóle wypowiedzieć na ten temat, jest mi ten region europy nieznany, no ale mam nadzieję, że drogi i na słowacji i na węgrzech nie są aż tak dziurawe i pełne kolein jak nasze, moja bella 155 2.5 TD to jest chyba jeden z modeli gdzie miska jest bardzo nisko, jeszcze niżej niż w benzynie i wcale się tym nie przejmuję, jakoś jeźdzę po polskich drogach i lepszych i gorszych i da radę jeździć, także na słowacji na lokalnych drogach nie powinno być źle, wszystko zależy od prędkości jazdy, a ponieważ będziemy jechac w kolumnie to prędkości nie będą oszałamiające, więc spokojnie możemy, tak myślę, lokalnymi drogami, jeżeli byśmy jechali autostradami to poprosiłbym o podanie kosztów przejazdu przez autostrady, nie wiem ile pieniędzy przeznaczyć na wymianę .

W każdym bądź razie mam nadzieję że odnajdę was w Cieszynie

Pozdrawiam

Andrzej

Ps.

mamy naprawdę dużo czasu (6-7 h ) na przejechanie takiego odcinka, 300-360 km to nie jest żadna trasa, sam jeźdzę po kraju i nie tylko bez mapy i jakoś dojeżdżam do celu

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał amser_sl
    W każdym bądź razie mam nadzieję że odnajdę was w Cieszynie
    odnajdziesz bez problemu, wystarczy jechac w strone granicy, do samego cieszyna nie wjezdzamy wogóle, a za winiety na autostrady bedzie mozna zapłacić w złotówkach na granicy polsko-czeskiej.