Strona 30 z 46 PierwszyPierwszy ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 459

Temat: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT KLUBU MIŁOŚNIKÓW ALFA ROMEO ALFAHOLICY

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał Sylwik
    Kate....chcialam jeszcze raz przeprosic za moja rezygnacje....życie pisze rozne scenariusze, siła wyzsza ,miałam byc z przyjaciólką....nie mogłabym sie bawic na zlocie jednoczesnie myslami byc gdzies indziej....moze nastepnym razem?...jeszcze raz przepraszam ...
    wszystkim zycze udanej zabawy

poz. Sylwik
    Co innego, jeśli powód faktycznie jest poważny, a co innego, gdy po prostu nie chce się odezwać na temat udając, że go nie ma. A za życzenia w swoim imieniu (nie czuję się kompetentny na tyle, żeby wypowiadać się w czyimś imieniu) dziękuję. Następnym razem na pewno wszystkim, którzy z powodu siły wyższej nie mogli w tym roku pojechać, uda się wygospodarować odpowiednią ilość wolnego czasu i nic nie stanie na przeszkodzie. Miejmy nadzieję. Ja już odliczam dni do zlotu.
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Kate
    Gość

Domyślnie

Sylwik, wiem doskonale i rozumiem. Nie przepraszaj wiem, że powód jest bardzo poważny...

Bianco
    Gość

Domyślnie

Ja niestety jednak muszę zrezygnować, do końca nie wiedziałem, czy dostanę wolne w pracy w tym terminie... Niestety okazało się, że będę musiał pracować I NIE DA RADY WZIĄŚĆ URLOPU W TYM TERMINIE.
    Nie każdy wie od razu kiedy i jak bedzie pracował, niektórzy mają grafik całkowicie ruchomy i nie wiedzą jak im wypadnie praca za: 2 tygodnie, miesiąc lub więcej, nie wiedzą czy sobota nie wypadnie im we wtorek a niedziela w piątek...

Czy jeśli ktoś wpłaciłby wcześniej pieniądze to w chwili rezygnacji były by one zwracane, chyba nie, prawda? A nie stać mnie na pozbycie się takiej gotówki.
    Czy uważacie, że takich ludzi trzeba stawiać od razu na straconej pozycji???
    Ja uważam, ze nie i nie można tylko z tego powodu odmawiać im możliwości zapisania się i udziału w planowanym zlocie.

Przykro się czyta niektóre teksty w tym temacie. Ja miałem na przykład najszczersze chęci udziału w zlocie! Zapisałem się jako jeden z pierwszych i do końca wierzyłem, że się uda.
    Niestety praca okazała się siłą wyższą niż chęci...

Wcześniej niestety nie mogłem się skontaktować, gdyż przebywałem poza granicami kraju, na urlopie który musiałem wziąść wcześniej niż planowałem, a nie wiedziałem, że jest takie zamieszanie w tej sprawie.
    Uświadomił mi to dopiero Rigobert swoim sms-em.
    Teraz jestem już w kraju i po przestudiowaniu tego tematu mogę tylko napisać:

PRZEPRASZAM...

P.S. Doceniam wkład i zaangażowanie organizatorów i życzę wszystkim udanej zabawy, szkoda, że nie będę mógł w niej uczestniczyć...

Kate
    Gość

Domyślnie

Bianco, dzięki za info. Fajnie że mimo tego że byłeś poza granicami, odezwałeś się do mnie niektórzy nie mieli tyle ...odwagi(?) mimo że byli na forum on-line ;// Doceniam to

Dnia 18 sierpnia podam dokładną listę osób, które zapisały się i wpłaciły za zlot. Podam również listę przydziałów do pokoi. Jeśli ktoś robił przelew w ostatnich dniach, dobrze by było gdyby na maila wysłał mi jakąś informację, że pieniądze idą, a szczytem moich marzeń było by otrzymanie potwierdzenia przelewu.

Prośba -> Prześlijcie mi na maila -> kate@alfaholicy.org takie oto informacje:

Model AR:
    pojemność silnika (z informacją czy Turbo czy nie):
    co lubi popijać Wasza Bella: benzynka/diesel/benzynka+gaz
    nr rejestracyjny
    jeśli ktoś jest obeznany to moc:

Potrzebne jest to miłym Panom którzy będą mierzyli czas na 1/4 mili. Dość pilne

Kosiar
    Gość

Domyślnie

no ja się też dopisałem

Spirit
    Gość

Domyślnie

Kurcze cały czas śledzę temat i aż płakać się chce że musiałem odpaść , mam tylko nadzieję że na następnym takim zlocie zjawię się.

Starscream
    Gość

Domyślnie

Kate i jak wygląda sprawa przydziału do pokoi? I ile osób ostatecznie będzie na zlocie?

Kate
    Gość

Domyślnie

Osoby: QBA-Q8; soldierndt; punisher; alfa156; iza_1970; niggard; raczek1984; ruda; tomcio1274 - REZERWACJE ZOSTAŁY USUNIĘTE, ze względu na brak odzewu na maile jak i brak wpłaty na konto.

Przydziały:

Nr
    pokoju osoby

D1 piotriix; Majkel; Bimski; KAKA; krzychoo
    D2 Grzegorz83+2; bladx +1
    D3 fr33+1; QBA+1
    D4 oo_v_oo +3
    -----------------------------------------------------------------
    E1 pablo+1; lancia1969+2
    E2 Ferrari1+2; andrzew+1
    E4 LukasA.+1; ARTS+1
    E5 moninika+1; Adasco+1
    F1 metrim; mario +1; Songo +1
    F2 daniel166 + 1; rigobert +1
    F3 DDEVIL +1; robak#21
    F4 darpes+3
    G1 Superjahu007 +3 (+ dzika bestia)
    G2 Bartas82+1;
    G3 75andrew155 +1; Starscream +1
    G4 mariusz+1; bobryt+1
    H1
    H2
    H3 House+1; limak +1
    H4 AR_33+1; Paweł156 +1
    A1 DJ Rudix +1
    A2 majk12 +1
    B1 Roben +2
    B2
    C1
    C2
    K1 Fred; Stiker
    K2 Kate; Luna

Następujące osoby proszę o informacje o wpłatach: metrim.

Kate

darpes
    Gość

Domyślnie

Brava dla organizatorów za dopięcie zlotu tłoczno nie będzie ale myśle że nadrobimy to naszym humorem i zabawa będzie przednia.pozdr

Rudix
    Gość

Domyślnie

Witam!
    W sumie to sie jeszcze nie przedstawilem wiec witam wszystkich serdecznie. Tutaj Rudix z Warszawy. Od dwoch miesiecy posiadam moja ukochana - Alfe Gtv. Jak tylko uslyszalem o zlocie to postaniowilem sobie ze musze tam byc i dopialem swego!!! Wlasnie wstawiam auto do mechanika zeby bylo dobrze przygotowane na zlot. Jest jeszcze w nim pare rzeczy do porprawki. Mam nadzieje ze zdazy do 29.
    Zabawa napewno bedzie przednia i ja sie o to postaram bo mam grac na imprezie w sobote... Z reszta jak sobie zawsze mowie: nie wazna jest ilosc, wazna jest jakosc!!!
    Pozdrawiam i do zobaczenia!!!