Ja mam kabel ale kij wie co go boli bo nie wykrywa mi komp go . Georga mosz synecku tu: http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/676.html
A co się dzieje z twoją Alfą boś nic nie napisoł a może wystarczy ropy nalać![]()
Ja mam kabel ale kij wie co go boli bo nie wykrywa mi komp go . Georga mosz synecku tu: http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/676.html
A co się dzieje z twoją Alfą boś nic nie napisoł a może wystarczy ropy nalać![]()
U mie no normalnie nie pali zapalic ja moge tylko na plaku ichodzi jest ok przegazowac moge.Chce ruszyc przekraczam 1200rpm gasnie i znow tylko plak i tak w kolko pompa w baku chodzi.Jak gasnie oswieca sie marchewka i koniec:/
Ewentualnie idzie wypozyczyc ten kabelek?![]()
Ostatnio edytowane przez mateos182 ; 30-05-2013 o 19:24
UUUU nieciekawie . wygląda na układ zasilania paliwa . Regulator ciśnienia albo pompa CR . Obym się mylił . Kabelek mogę pożyczyć a Fesa sobie sciągniesz . Skąd jesteś???
Jestem z Chorzowa wyslalem ci info na Priv
Panowie a kiedy jest summer cars w Katowicach?, z góry dzięki za info
7-8 wrzesien![]()
Mateos182 dawaj adres podjade zobaczymy co ja bolikompa mam znam sie na tym calym dziadostwie
![]()
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Dzięki Mateos, Gonius to niezły czarodziej, moją wyleczył więc twojej może tez pomoże
Nie ma za co tak sszczerze to jest Moja pierwsza Alfa i kurde juz same klopoty:/Ale czego sie nie robi z milosci do motoryzacji
![]()
O Alfę trzeba dbać a wtedy nie ma nic przyjemnieszego jak siedzieć za jej kierownicą i przemierzać kolejne kilometry, niestety nie wszyscy mają to na uwadze. Jak swoją doprowadzisz do użytku i będziesz dbał z pewnością nigdy Cię nie zawiedzie, czego Ci życzę.