dajcie jeszcze raz mapkę z sektorami bo mała
dajcie jeszcze raz mapkę z sektorami bo mała
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Wiesz, nie chce być nie miły ale jest to impreza o ograniczonej ilość miejsc. Mogłeś dać znać wcześniej, że planujesz przyjechać.
Jedyne Twoje szczęście że przewidziałem, że znajdzie się parę takich osób i zrobiłem większą rezerwacje.
Jeżeli przyjedziesz i będzie miejsce to nie ma problemu, natomiast jak miejsca nie będzie to w takim wypadku pojedziesz na parking ogólny.
Nie będziemy robić żadnych luk dla kogoś kto ma przyjechać później. Wjeżdżamy rano i ustawiamy się jeden koło drugiego, jak zapełnimy pierwszy rząd to robimy następny.
Mapka
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
krzesełka 2 szt mam, grile jednorazowe 2 szt mam, 4 szt Lecha 2,6% mam, 1 szt Tyskie mam, można jechać![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Widzę ze wszyscy nerwowi nie wiem dlaczego... Ja będę tak jak wcześniej pisałem bo niestety się nie wyrobie poczekam od 12.30 do 12.45 i wjeżdżam i się zobaczy czy ktoś ze mną będzie czy też nie...
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
Pamiętajcie, że jak co roku będzie wyrywkowe trzepanie samochodów na wjeździe w poszukiwaniu alkoholu.
Rok temu na wjeździe stała cała masa zgrzewek.