Tak...nic nie zmienili
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Tak...nic nie zmienili
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
Yup, mam cos takiego fabrycznego w Yeti. Bez tego bym za nic nie kupil diesla. Do tego jest jeszcze pilot, uruchamiam przed zejsciem do garazu pare minut, bo lapie z okna kuchniDokladane poza fabryka mozna wyposazyc np w odbiornik GSM...
Mniej, wiecej tyle kosztuje. Choc nie kazdy dealer chce to montowac. Podejrzewam tez, ze zamontowanie nawet w ASO moze byc problemem z gwarancja niektorych elementow poza ASO ktore takie webasto montowalo. Choc nie drazylem tematu, wiec moge sie mylic.
Farelka tez troche daje, czasem uzywam, bo moje Webasto sie nie uruchamia kiedy jest rezerwa paliwa. W srodku robi sie cieplo, ale silnik jak zimny byl tak zimny jest.
Ogolnie porownujac grzanie sie MultiAira do diesla z Webasto to przy wstepnym grzaniu ok 10 minut zagrzewaja sie m/w po przejechaniu podobnego kawalka trasy. Bez Webasto to .... nie ma o czym rozmawiac
Z zalet Webasto poza ogrzewaniem i wsiadaniem do cieplego samochodu, z odmrozonymi szybami, jest jeszcze mozliwosc chlodzenia latem. Czyli uruchamia sie podobnie, ale zamiast grzac uruchamia klimatyzacje i chlodzi wnetrze do danej temperatury. Domyslnie 22 stopnie.
http://www.socialnetwall.alfaromeo.c...oglio-ve/53941
Czyli 240 koni, ktoś tutaj pisał że miał informacje od dealera że będzie więcej niż 240 - widać nieprawda.
Osiągi niezłe, a w porównaniu do najnowszego leona cupra nie porywa.
Luke, jestem na bierząco z znajomym, ta wersja o ktorej wspominal, to nie byla qvka (pewne jest to, ze testuja cos mocniejszego). Oni jako salon nawet nie wiedza jak beda wygladac nowe modele fiata ,mimo ze za chwile maja wyjsc. Wszystko jest objete scislą tajemnicą. Włosi kombinują po całosci.
A tak spogladajac na te zdjecia, to z zewnatrz prawie nic nie zmienili, inne progi, dyfuzor i wieksze koncowki wydechu, mozna bylo dokupic w wersji przedliftinfowej.
Ostatnio edytowane przez Serax ; 27-02-2014 o 13:07
To na zdjęciach to 'Launch Edition' - zwykła QV nie ma mieć tych bajerów.
Ale ma brzmieć lepiej niż aktualna - jeśli się do tego doda kilka bajerów we wnętrzu, to może być ciekawa propozycja. Szkoda, że na zewnątrz nic ciekawego...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Zwykła qv owszem ale zawsze można dokupić z akcesoriów. - progi, dyfuzor i tlumik.
Fotele są bardziej wyprofilowane. To teraz zagadka na tych zdjęciach udostępnionych wcześniej były kubełkowe a te tutaj pasują do tych z linku Luka : "and new leather and Alcantara seats, wraparound and sporty, with built-in headrest "
Ostatnio edytowane przez Serax ; 27-02-2014 o 13:48