Dzięki za spocik pozdrawiam do następnego!! Mam nadzieje ze już wkrótce ! Pozdro for all !
Dzięki za spocik pozdrawiam do następnego!! Mam nadzieje ze już wkrótce ! Pozdro for all !
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
BartekL a za ile te 1.8 ?? ;> i Jaki Stan
Tu Kilka Filmikow => http://www.sendspace.pl/file/dwPJYggB/
Czekam Na Inne Filmiki![]()
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Ojj widze ze wszyscy juz ochloneli i sie nikt juz nie odezwie
Sluchajcie - poskładałem troszke filmy Goniusiai wrzucilem na stronke południa
można juz watching
takie 30 sekund
![]()
Trafilam na temat spotkania, jeszcze w temacie byla rozkminka czy 14 czy 20 grudnia, a tu widze ze juz po ptokach. Niestety 19 dopiero do kraju zawitam wiec spot mnie ominal nieszczesliwie. moze na wiosenny trafie. pozdrawiam
Szkoda, że dopiero teraz się wypowiadasz, bo sama zauważyłaś, jest już trochę po ptokach.Napisał adayena
Na pewno w przyszłym roku będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby się pointegrowac.
Ktokolwiek nagrywał któryś z moich przejazdów?Jestem ciekaw, jak to to moje brzmi z perspektywy trzeciej osoby.
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Dobrze brzmi,lepiej niz moje(bo tylko R5) O ile sie nie myle to chyba cent duzo kamerował,ale narazie nikt nic nie wie zeby gdzies to wrzucał.
No niestety narazie głucho co do filmów centa, a bylo ich troche. Tylko gonius sie postaral i wrzucil![]()
totalnie nie wiem co z moją AR :| w Częstochowie miotała aż miło każdego odstawiałem a tu mnie nawet 145 1.6 objeżdżało , muszę jechać na kompa i zobaczyć co tam drzemie , chyba przepływomierz padł chodź nie mam pojęcia dlaczego , a kot sylwester poszedł do prania bo już był totalnie uwalonyNapisał penny21
kosiar a mowilem szanuj Alfe![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
a co niby nie szanuje ?