Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 STA mijanego dzisiaj w Zabrzu na wysokości Marko. Łapki były
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 STA mijanego dzisiaj w Zabrzu na wysokości Marko. Łapki były
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej GTV na SBE, który wyprzedził mnie przed chwilką w BytomiuOdmachane!
były światełka ale tylko moje do czarnej 156 sw na blachach z bytumia widzianej dzisiaj rano pod scc. gość ni zajarzył![]()
Ja dziś szoku doznałem w Katowicach na Kostuchnie przejeżdżając jedną ulicą w odstępie 5 minut 3 Brery napotkałemniestety same Kierownictwo to się okazało
![]()
A ktory z panow wozi sie ciemna GTVka z ryczacym wydechem? Wczoraj, tzn. we wtorek kolo 18:15 przy placu wolnica w Krakowie widzialem takowego gdy dawal w palnikBlachy klubowe.
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej Alfy 147 FL na tablicach SZ, którego dziś mijałem w Zabrzu koło 7:40 na De'Gaulle. Mimo tego, że kolega bardzo starał sie omijać dziury, łapki były![]()
pozdrawiam prawdopodobnie Jamrózw, który przypomina czarny "MiTo podobny" szybko poruszający się punkt w kierunku z Wrocławia na Katowice![]()
Ostatnio edytowane przez jendriu ; 24-03-2011 o 16:46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...alfowskie.html
Pozdro dla białego Mito zaparkowanego na jednokierunkowej koło Policji w Wadowiach ok godz. 13![]()
pozdro dla Pabla który dzisiaj mnie odwiedził pod garażem z powodu zapomnianej karty pamięci . Następnym razem wpadnij bez powodu to zrobimy grila i pogadamy dłużej