alces my to sie musimy spyknac kiedys bo w sumie nie daleko od siebie mieszkamy poogladalbym twoj nabytek![]()
alces my to sie musimy spyknac kiedys bo w sumie nie daleko od siebie mieszkamy poogladalbym twoj nabytek![]()
o co k'mon???
Mimo ujowej pogody i tego iż leci mi urlop w tym pieknym kraju, gdzie kiedy bym niezaplanował dnia wolnego to pada, sypie snieg, czy h*j wiec co jeszcze udało sie zakonserwowac nadkola oraz profile zamkniete, wymienic przednie logo na nówka from ASOoraz tylni łącznik stabilizatora równiez nówka from ASo
a co mi tam niech ma
i kula sie dalej. Jutro konserwacja podłogi, ale to już z kanalu wiec możel lac ile chce.
Dzisiaj zmieniłem jeden łącznik stabi
na drugi brakło czasu i chęci. Od rana będe działał![]()
147 powodów do zadowolenia
Mi sie w końcu udało dokończyc całkowicie konserwacje podłogi w 156 sw... ale jak wyglądam jak wyczołgałem sie po kilku godzinach z kanału... mam dosc, ale ulga, że zrobiłem to sobie sam i że jest to zrobione dobrze, a nie na odpier***l sie. Jutro jeszcze wymiana ogranicznika + nowe głosniki i bedzie gucio na ten tydzień. W sobote jak pogoda pozwoli to zrobie kompleksowe czyszczenie nadwozia i kabiny po konsweracji bo ma teraz lekki syf w aucie.
zmieniony drugi łacznik i .... dalej stuka ...
zostały już tylko gumy stabilizatora....
147 powodów do zadowolenia
olej, klocki plus diagnostyka....jest ok![]()
Wczoraj odebrałem Małą Lancie od majstra, regulacja zaworów i poprawienie po idiotach rozrządu który był przestawiony, przywrócenie do życia tylnej wycieraczki no i teraz autko odzyskało życie i sprawniej kula sie po miejskich dróżkach
Duża Alfka jutro zostanie porządnie wymyta i nawoskowana, bo odpukać...nic więcej nie muszę robić...odpukać 3 razy w niemalowane
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Dzisiaj wziąłem moją belle na hamownię (podziękowania dla Krzyśka), a potem zafundowałem jej to co uwielbia najbardziej, czyli ok. 100 km jazdy po drogach Kotliny Kłodzkiej![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Dałem dziewczynie prowadzić. Zdała prawo jazdy 2tyg temu. Dobrze jej poszło![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA