moja Gtv odpoczęłapostawiłem ją do garażu w piątek i dzisiaj dopiero wyjedzie
moja Gtv odpoczęłapostawiłem ją do garażu w piątek i dzisiaj dopiero wyjedzie
verdebiancorosso
W zeszłym tygodniu wymiana oleju ( Motul 8100 x-cess 5W40 ), filtr oleju oraz filtr powietrza.
Korek spustu oleju obrobiony na maxa :/ przy następnej wymianie oleju ( co 10tys. wymieniam ) zmiana korka![]()
Spawanie podłogi plus wyrzucenie środka. Od wewnątrz farba do malowania kadłubów okrętów na to żywica i maty szklane na to maty APP i to wszystko zalane masą bitumiczną. Od spodu też farba okrętowa plus masa bitumiczna i w progi jakiś środek w sprayu. Także z podłogą mam spokój![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
Albert Einstein
Myju myju było dzisiaj i lekki błysk na kołach i plastikach![]()
Ja dzisiaj przybrałem się do mojej alfki, a mianowicie do tylnej wycieraczki. Godzina czterdzieści, 2 browarki, trochę nerwów i działająca wycieraczka-bezcenne a to wszystko dzięki Wam i dziale zrób to sam gdzie było pięknie opisane jak wyczyścić mechanizm tylnej wycieraczki i podziękowania dla kolegi giezet, który wszystko krok po kroku opisał jak krowie na rowie dla takiego ciemnego jak ja w tych sprawach. Kiedy kupiłem alfe to wycieraczka nie działała myślałem, że silniczek jest spalony lub coś w tym rodzaju, nawet trochę szperałem po allegro w celu zakupienia takowegoż, aż znalazłem post o zaciętej tylnej wycieraczce i poskutkowało działa jak ta lala. Także wielkie dzięki za pomoc i oszczędzoną kasę. I moje pytanie może ma ktoś ramię wycieraczki do sprzedania bo niestety u mnie nie ma.
Ja tylko umyłem po weekendowych podróżach, ale co z tego jak dzisiaj znów padało i wystarczyło żebym do pracy dojechał i Alfa wygląda tak jak przed myciem...
Pozdrawiam.
- Rafał
pucu pucu jak na razie aura jej nie spaprała
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
nowy przekaźnik od pompy paliwa, oponki nadmuchane , auto wypucowane przy pomocy Turtle wax ice, polecam środek, jeszcze nigdy nie widziałem takiej głębokiej czerni w mej niunii
generalny porządek w środku z wyjmowaniem foteliod rana dopiero teraz skończyłem
![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć