Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
Bardzo mądra wypowiedź dlatego przenieśliśmy spot w miejsce gdzie człowiek nie wciąga glutów i nie marznie aż tak. Więc w środę widzimy się o godz. 19 na parkingu Kauflanda bez koksownika a z kawą dla chętnych w Maku lub kurczakiem z KFC. Dla optakanych belli myjka ciśnieniowa na Lukoil. Wszystko pod nosem. Pozdrawiam i dobrej nocy wszystkim.
Wiecie co, myślę że spot w milszym miejscu byłby przyjemniejszy, jednak jestem przeciwnikiem jego przenoszenia. Jest jeden bardzo ważny powód. Wiele osób nie zagląda na forum tylko zjawia się na spocie. W tej sytuacji będą robiły się dwa spoty. Nie przenoście spotu bo zrobi się zamieszanie. Załóżcie kalesraki, kupcie sobie ciepłą kawę i tak przygotowani przyjeżdżajcie pod milenijny.
:-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
Dokładnie "furman" ma rację... W czym jest problem by przejechać się i zobaczyć ? Mi na przykład nie uśmiecha się w styczniu jak wieczorem będą temperatury minusowe stać i się telepać przez 15min i zaraz się żegnać bo dupa marznie i jest nie fajnie mimo że jeszcze człowiek by posiedział bo jest fajna atmosfera. A jeżeli jest kilka osób które nie zaglądają tu na forum spotu to trzeba je zachęcić do tego... Jeżeli mamy kontakt tu to możemy też zdobyć kontakt na Facebook lub telefon i informacja w postaci sms... Ale to trzeba chcieć ! I w taki sposób wyklucza się dupny przepływ informacji co szkodzi nam wszystkimPoza tym jak już pisałem wcześniej. po drugiej stronie ulicy jest Mc Donalds , KFC , Lukoil ,i można podejść na kawę a pod milenijnym gdzie ? To tylko pomysł na czas zimowy nie na stałe...
Ostatnio edytowane przez dawid2311 ; 15-12-2014 o 15:43