W piątek o tej godzinie ja odpadam, nie zdążę wrócić ze stolicy![]()
W piątek o tej godzinie ja odpadam, nie zdążę wrócić ze stolicy![]()
maniek to byśmy jakoś w kolumnie jechali z WieluniaKamil Ty to coś się wymigujesz mi się trochę tutaj
a jak twój braciak? Może on ma ochotę wpaść
![]()
Spoko napisz mi co, gdzie i jak i możemy śmigać.
Nic się nie wymigujęW piątek zajęcia do 15, więc choćbym pękł to nie dam rady dojechać. Jeszcze musiałbym do domu po Alfę jechać, bo się teraz chwilowo Stilo wożę
![]()
A brata zapytam czy chętny![]()
Maniek jak chłopaki na 100% ustalą godzinę to się umawiamy i lecimyTakże do reszty napiszę esesmana czy chętni
Kamil ja wszystko rozumiemAle pamiętaj że Ci nie odpuścimy
Ta grupa jest jak sekta
W takim razie czekam na więcej szczegółów i będziemy dalej działać![]()
Wiem, wiem, Pawle![]()
Fakt, faktem, jeżdżę teraz ponad 170-konnym Stilo, więc może bym zdążył, ale nie chcę prezentów od ITD![]()
No więc tak piętek godzina 18.30 restauracja hetmańska Byczyna http://www.hetmanska.feldman-restaurants.pl/
jak ktoś nie dojedzie na 18.30 bo nie zdąży to nie widzę problemu żeby przyjechał o 19 czy 20;D
Dzisiaj będę tam dzwonił i rezerwował stolik napisze jeszcze czy mamy rezerwację
Panowie stolik zarezerwowany na 8 osób (wejdzie wiecej ) więc zapraszam wszystkich oby było nas jak naj więcej rezerwacja na godzinę 18.30
Paweł liczę na waszą obecnośćpozdrawiam i do zobaczenia
Ostatnio edytowane przez zwoli ; 15-04-2015 o 19:01
W takim razie zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacjiJak coś to numer do Pawła i Mariusza mam.
Kamil wierzymy że dasz radę :-)
to ja już wiadomości powysyłałem tym co widzę że nie zaglądają tutylko kurcze nie mam nr tel. do Łukasza z czerwonej 155, jakby ktoś miał albo mu PW wyślę
Także tak: ja na 100% teraz jadę, Mariusz ze mną też(tak myślę), Kamil ma dzwonić, a Bartek da mi znać w Piątek
Edit: Dominik także zdeklarował się że powinien być
BTW fajnie jakby się Bartek z aparatem pojawił![]()
Ostatnio edytowane przez pawciu87 ; 15-04-2015 o 20:34