Pozdrawiam czarna 159, uzyttkownik alces1? Na KBC .....Widziana dziś koło 19 ul.basztowej w krk
Pozdrawiam czarna 159, uzyttkownik alces1? Na KBC .....Widziana dziś koło 19 ul.basztowej w krk
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na numerach kos, jadącej dzisiaj za mną w stronę tychów ok 11 30
Koło gokartów oglądałem czerną 147ke, pech chciał, że akurat padła mi bateria i nie mogłem pstryknąć zdj. A niedaleko mnie gośc przyparkował czarnym maserati quatroporte, oczywiście tez nie mogłem przejść obojętnie![]()
Pozdro dla kolegi w czarnej 147, który machnął mi przed 20 minutami na Halszki. Miałeś co prawda czerwone tablice zamiast biało-czerwonych ramek ale po geście pozdrawiającym wnioskuję żeś nasz![]()
Pozdrowienia dla czerwonej GT na blaszkach KR wyprzedzanej wczoraj przez trzy alficzki jadące razem 156 , 166 i 156 SW na A4 Tarnów-Kraków i jadącej w kierunku Krakowa![]()
To ja pozdrawiam kierowce czerwonej GT widzianej w niedzielę ok 8 rano, w okolicy stadniny koni Pegaz. Kierowca mnie nie widział![]()
Pozdrawiam zdziwionego kierowce srebrnej 147 pod Realem.![]()