W tygodniu ja odpadam. a 6 może być ciężko.
W tygodniu ja odpadam. a 6 może być ciężko.
Ok - dużo czasu nie zostało, więc znów rzucam temat -> 6 stycznia?
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Serath - małe zainteresowanie tym 6 stycznia. Może ustalimy jakiś sobotni dzień na luty - marzec - kwiecień. Jak tak dalej pójdzie to ruch Alfaholików w ZG zaginie.
Tak trzeba będzie zrobić chyba.
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Też tak myślę. Lepiej powoli zacząć ustawiać się na termin wiosenny i przyjechać ładnie wypicowanymi autami niż teraz w zimnie i byle jakiej pogodzie kopać w oponę![]()
ja na zimowka, mam wiekszy balon to kopanie w opone latwiejsze hehee...ale fakt pogoda ni sprzyja wogole wychodzeniu z domu :-( wiec chyba jak sie uda to jakis spontan przy ladnej pogodzie na łonie natury.....
Jezeli nie ma odważnych - to ja proponuję termin 08.03.2015 - wręczymy na spotkaniu naszym Bellą ( patrz- czytaj min. żona , dziewczyna, AR, koch... itp ) piękny kwiatek - co Wy na to ?? Termin pasuje>
Cześć wszystkim!
Daro, myślę, że termin, który zaproponowałeś jest w porządku. Jest jeszcze trochę czasu do marca i każdy może zacząć co nieco planować. Mi odpowiada jak najbardziej. Pozwolę sobie wpisać Ciebie jako pierwszego
Pozdrawiam.
1. daro1906
2. JohnyGT
1. daro1906
2. JohnyGT
3. Torino
1. daro1906
2. JohnyGT
3. Torino
4. Jelson