Strona 31 z 168 PierwszyPierwszy ... 21222324252627282930313233343536373839404181131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 1678

Temat: Zakup Alfy Romeo GT

Użytkownik Rowerzysta Avatar jarzon
    Mieszka w
    Kielce
    Auto
    Alfa GT Q2, Stilo JTD 16V

Domyślnie

macko, ja się interesowałem tą GT z Łodzi. Rzeczywiście w ogłoszeniu brzmi nieźle ale po kontakcie ze sprzedającym już nie tak do końca. Nie był zrobiony rozrząd ani klapy, w komplecie tylko jeden kluczyk i brak karty kodowej.

Oglądał ktoś z Was te egzemplarze?
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#8e55841b9e
    tak na szybko to widzę że zderzak przedni z listwami (po lifcie) a auto jeszcze sprzed liftu.
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#a01289e6a8
    Ten jest zagadką. Malowany cały, zmienione przednie lampy, wnętrze po lifcie a zegary z tubami, pomalowana deska rozdzielcza (sic!), przedliftowy zderzak.

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

listwy nie są wyznacznikiem fl,a np zegary gałka biegów,miałem kolege co kratki zmieniał z chromem bo ładniejsze,z tyłu brak znaczków ,mam tez kolege ze gt z konca 2006 ale juz fl

Użytkownik Embrion
    Auto
    GT

Domyślnie

Ta czerwona już kilka miesięcy wisi na allegro. Moim zdaniem ma paskudną deskę rozdzielczą. Byłem dzisiaj w Kutnie pooglądać alfy w komisach, niestety nie było żadnej GT, a chciałem trochę "pomacać" bo tak na prawdę nigdy tego auta na żywo nie widziałem. Spodobał mi się za to model 159, szczególnie skórzane fotele, które wyglądają obłędnie ale wszystkie były prawdopodobnie bite (źle spasowane zderzaki), miały cofane liczniki (przebiegi poniżej 200 tys a popękane fotele, szczególnie kierowcy) i jakaś zmowa cenowa, bo we wszystkich komisach kosztowały magiczne 18900, czyli sporo poniżej ceny rynkowej za normalny egzemplarz. Jednak model 159 zrobił na mnie na tyle dobre wrażenie, że chyba poszerzę trochę budżet i zacznę brać go pod uwagę. Obawiam się tylko, że w tym aucie 150 km nie będzie dawać frajdy z jazdy.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar LesioW
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR GT Rosso Radicofani

Domyślnie

Jak widzicie...przebieg nie jest żadnym wyznacznikiem. Ja osobiście nigdy nie będę szukając auta patrzył na cyferki między zegarami...to bez sensu.

Szkodnik i reszta weźcie mnie trzymajcie bo mam dziwne pomysły jak przesiadka na 159 . Tylko komu tutaj oddać GT, (które mechanicznie doprowadziłem prawie do ideału, jeszcze termostat ) żeby się zaopiekował i dbał ?

@JARZON
    Odpuść sobie tą czerwoną...nie chce mi się rozpisywać co mi o niej opowiadano
    Ostatnio edytowane przez LesioW ; 11-07-2015 o 20:03

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

gt daj siostrze z prawem do pozyczki .
    dziala :p

tylko sie nie zdziw ze 9 nie jedzie tak jak gt...

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar LesioW
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR GT Rosso Radicofani

Domyślnie

@up
    Jak powiedziałem że chcę sprzedać GT to rodzinka jednym słowem - NIE . Jednak coś ma w sobie .

Nie jedzie, to znaczy? Ogólnie to jakbym miał 3.2 to bym nawet nie śmiał się pozbywać...ale klekot...ogólnie super się jeździ ale jeszcze pare kuniów by się przydało.

Użytkownik Rowerzysta Avatar jarzon
    Mieszka w
    Kielce
    Auto
    Alfa GT Q2, Stilo JTD 16V

Domyślnie

LesioW... jakoś się dogadamy W razie czego mógłbyś dzwonić żebym dał Ci posłuchać jak pięknie silnik pracuje ;D

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał LesioW Zobacz post

Nie jedzie, to znaczy?
    w sensie takim ze jak przesiadziesz sie na 159 o takiej samej mocy ( lub nawet mniejszej ) co gt to pewnie bedziesz mial wrazenie lekkiego mula
    a kuniuf do gt jtd to akurat latwo mozna dodac :-)

Użytkownik Embrion Avatar KrótkaPiłka
    Mieszka w
    Paterek
    Auto
    Alfa Romeo GT Q2

Domyślnie

Mam dwa pytanka w sprawie GT właśnie Pierwsze jak dopasować bagażnik w sensie da sie cos zrobic bo jak jade w miescie to słychać jak ,,lata,, mały luz ma. I czy jeszcze jest w dobrym stanie jak na 6 przy 170 ma 3tys obrotow? 1,9 JTD

Użytkownik Embrion
    Auto
    GT

Domyślnie

Cytat Napisał LesioW Zobacz post
    Jak widzicie...przebieg nie jest żadnym wyznacznikiem. Ja osobiście nigdy nie będę szukając auta patrzył na cyferki między zegarami...to bez sensu.

Szkodnik i reszta weźcie mnie trzymajcie bo mam dziwne pomysły jak przesiadka na 159 . Tylko komu tutaj oddać GT, (które mechanicznie doprowadziłem prawie do ideału, jeszcze termostat ) żeby się zaopiekował i dbał ?

@JARZON
    Odpuść sobie tą czerwoną...nie chce mi się rozpisywać co mi o niej opowiadano
    Ja mogę ją przygarnąć, ma najładniejszy kolor dla GT